Loki

seriāls

Loki ir amerikāņu televīzijas seriāls, ko straumēšanas pakalpojumam Disney+ izveidojis Maikls Valdrons un kura pamatā ir Marvel Comics un kurā ir tāda paša nosaukuma varonis. Tā ir trešā televīzijas sērija Marvel Cinematic Universe, ko producē Marvel Studios, un tajā ir kopīga ārtrauktība ar franšīzes filmām.

     Loki seriālu es noskatijos, jo man ļoti patīk un interesē visas Marvel filmas un seriāli. Pašas Marvel filmas un seriālus es sāku skatīties, jo mana māsa man to ieteica un esmu priecīga ka tā. Šis seriāls bija tik interesants, kad pēc katras sērijas uzreiz skatījos nākamo. Seriālam ir noslēpumaina noskaņa ar mazliet humoru un romansi. Skatosties Loki seriālu man radās prieks un mazliet arī nesaprašana be pārsvarā manas emocijas bija neitrālas.

     Šajā seriāla man ļoti paika aktieri un lomas ko šie aktieri spēlē. Man nepatīk kad seriālam ir tikai 1 sezona, bet drīz arī būs 2. sezona.

     Loki seriālu es ieteiktu cilvēkiem ar vecumu no 14 – 40 un cilvēkiem kam vispārīgi patīk marvel, supervaroņu fantastika, trilleris un assi sižeti, un cilvēkiem kam patīk mazliet romantika.

     Galvenie varoņi ir:

Tom Hidlston kas tēlo Loki, Owen Wilson kas tēlo Mobious M. Mobious, Sophia Di Martino kas tēlo Sylvie, Tara Strong kas tēlo Miss minutes.

     Loki ir jūtīgs, inteliģents un intraverts. Apvienojumā ar viņa slikto paštēlu šīs īpašības var padarīt Loki spītīgu, greizsirdīgu un dusmīgu. Viņam ir stratēģisks prāts, kas spēj būt gudrs un viltīgs.

     Mobious M. Mobious ir neticami inteliģents un īpaši zinošs par laiku un nelikumīgajiem tā izmantošanas veidiem. Viņam ir spēcīga vajadzība emocionāli sazināties ar citiem. Viņa empātija un siltums rada drošu telpu, kur cilvēki var atvērties un dalīties savos sapņos.

     Sylvie tādējādi viņa ir viena no seriāla drosmīgākajām personāžām, kas ir gatava uzņemties ikvienu, kurš traucē, viņasprāt, pareizajai rīcībai. Viņa ir INTJ personības piemērs, jo viņa ir ļoti motivēta un tic, ka tas, kas ir labs viņai, būs labs citiem.

     Miss Minutes lielākoties ir jautra, pieklājīga un labi runā. Viņa ir lojāla laika noviržu iestādei un ir informatīva attiecībā uz variantiem. Tomēr ir pierādīts, ka Miss Minutes kļūst sašutusi un nepacietīga pret Loki manierēm.

Izmantotā literatūra;

Wikimedia Foundation. (2023, March 16). Loki (TV series). Wikipedia. Retrieved March 31, 2023, from https://en.wikipedia.org/wiki/Loki_(TV_series)

Atbildēt