Grey’s Anatomy

seriāls

Greja anatomija ir amerikāņu medicīnas drāmas televīzijas seriāls, kura pirmizrāde notika 2005. gada 27. martā.

     Seriāls griežas ap Elenas Pompeo varoni Dr. Mereditu Greju līdz 19. sezonas pusceļam, pēc tam tas pāriet uz vairāk ansambļa formātu, un Pompeo parādās tikai 8 sērijās no 19. sezonas. Greja vispirms tiek parādīta kā praktikante un vēlāk. kļūst par vispārējās ķirurģijas vadītāju, vienlaikus demonstrējot ķirurga dzīves komplikācijas. Sākotnējā aktieru sastāvā bija deviņi zvaigžņu aktieri: Pompeo, Sandra Oha, Ketrīna Heigla, Džastins Čemberss, T. R. Naits, Čandra Vilsone, Džeimss Pikenss jaunākais, Jesaja Vašingtona un Patriks Dempsijs. Seriālā tiek parādīta arī drāma un emocijas, kas vērstas uz Mereditas dzīvi.

     Šis šovs man ļoti patīk jo viņš ir par medicīnu, ārstiem un man šī tēma ļoti interesē. Šajā šovā ir daudz komedijas un romantika. Grejas Anatomijai ir daudz sezonas kas ir pats labākais. Šo seriālu man ieteica noskatīties māsa un esmu laimīga kad noskatijos. Šim šovam ir daudz labas, pozitīvas atsauksmes.

     Grejas Anatomiju es personīgi ieteiktu saktīties cilvēkiem no vecuma 14 – 50 vai vecāk, un cilvēkiem kam interesā medicīna. Ja pat kādam nav intereses par medicīnu šo šovu vienalga ir ļoti jautri dažreiz pat atkarīgi skatīties.

     Galvenie varoņi ir:

Meridita Greya tiek raksturota kā “tumša un līkumota”, bojāta sieviete, kura redz pasauli dažādos pelēkos toņos. Šī iemesla dēļ viņa ir emocionāli sarežģīta persona. Viņa spēj just līdzi citiem, kad tie atrodas zemākajā līmenī, un ir jūtīga apkārtējo cilvēku vērotāja.

Dereks Shepherd bija uz cilvēkiem orientēts un sirsnīgs, un Derekam bija jautri būt blakus. Viņš izsmēla pašapziņu un harizmu, precīzi zināja, kā strādāt istabā. Spēcīgi ideāli apvienojumā ar attieksmi “var darīt” nozīmēja, ka viņam bija unikāla spēja virzīt pozitīvas pārmaiņas.

Ričarda Vēbera personība ir spēcīga, stoiska un gudra. Ričards jau ilgu laiku ir bijis Sietlas Greisas tuvumā, un viņš ir redzējis daudz šausminošu lietu. Viņš uzskata, ka jācieš klusējot.

Izmantotā literatūra;

Grey’s anatomy. Rotten Tomatoes. (n.d.). Retrieved March 31, 2023, from https://www.rottentomatoes.com/tv/greys_anatomy

Wikimedia Foundation. (2023, March 31). Grey’s anatomy. Wikipedia. Retrieved March 31, 2023, from https://en.wikipedia.org/wiki/Grey%27s_Anatomy

Atbildēt