Anne with an E

seriāls

     Anne ar E ir Kanādas televīzijas seriāls, kas ir brīvi pielāgots no Lūsijas Modas Montgomerijas 1908. gada klasiskā bērnu literatūras darba Anne of Green Gables. Seriāla pirmizrāde notika 2017. gada 19. martā kanālā CBC un 12. maijā starptautiskā mērogā Netflix. Tas tika atjaunots uz otro sezonu 2017. gada augustā un uz trešo sezonu — 2018. gada augustā.

     Šo seriālu es uzsāku skatīties, jo kādu brīdi šis šovs bija ļoti izplatīts, populārs lietotnē tik tok. Man ļoti ieenteresēja tas kad, seriāls ir filmēts par 1908. gadiem kur šie gadi tika attēloti skaisti bet patiesi. No šī seriāla var saprast un iemācīties kā veicās cilvēiem tobrīd un cik viegli vai grūti katram cilvēkam bija. Šim seriālam ir brīnešķīga, relaksējoša, noslēpumaina un humoru pilna noskaņa.

     Anne with an E man ļoti patīk kad katr seriālu ir parādīta kāda mācība kur no sliktā vienmēr var atrast risinājumu. Šis seriāls ir ļoti reālistisks kas rada patīkamu sajūtu lai turpinātu skatīties, jo nekas nav samākslots, ismaz lielāko ties.

     Seriālu es ieteiktu skatīties visa vecuma cilvēkiem, jo šis seriāls tiešām ir skaists, paties, piedzīvojumiem pilns un ārkārtējs. Un ieteiktu cilvēkiem kam patīk romanse, 19.gs, humors, daba.

     Galvenie varoņi ir :

Amybeth McNulty kas tēlo Anne Shirley; Lucas Jade Zumann kurš tēlo Gilbert Blythe; Garladine kas tēlo Marilla Cuthbert; R.T Thomson kurš tēlo Matthew Cuthbert.

Anne Shirley ir spītīga, kaislīga, lojāla un inteliģenta. Viņai patīk skaistums un fantāzija, un viņa vēlas būt labs cilvēks. Izlasiet padziļinātu Annas Šērlijas analīzi. Anne ir bārene, kuru adoptē Metjū un Merila Katberti un kura uzaug viņu fermā Green Gables.

 Visā seriālā Gilberts tiek attēlots kā godīgs, praktisks un uzticams vīrietis, kuram ir tendence uz “veselo saprātu” uz lietām. Viņš ir ļoti inteliģents, viņam ir spēcīga asprātība un humora izjūta. Kad Gilberts kļūst nobriedis, viņš kļūst mazāk spītīgs un demonstrē pacietības un uzticības sajūtu.

Marila Katberta reizēm mēdz būt negatīva un sarkastiska, stingri turoties pie saviem uzskatiem, taču viņai ļoti rūp cilvēki, kurus viņa mīl, un viņai ir zelta sirds. Marilla Cuthbert is the sister of Michael and Matthew Cuthbert, and the adoptive mother of Anne Shirley.

Metjū Katberts ir Merilas brālis un Annas adoptētājs. Labsirdīgais un kautrīgais Metjū pārliecina Merilu ļaut Annai palikt pie viņiem Avonlijā. Viņa maigais raksturs slēpj viņa intensīvo mīlestību pret meiteni. Viņš klusi dalās ar Annes pārāk aktīvās iztēles galējībām.

Izmantotā Literatūra;

Wikimedia Foundation. (2023, March 20). Anne with an E. Wikipedia. Retrieved March 31, 2023, from https://en.wikipedia.org/wiki/Anne_with_an_E

Atbildēt