Gilmore Girls

seriāls

Gilmoras meitenes ir amerikāņu komēdijas-drāmas televīzijas seriāls, ko izveidojusi Eimija Šermena-Palladino un kurā galvenajās lomās ir Lorēna Grehema un Aleksiss Bledels. Izrāde debitēja 2000. gada 5. oktobrī

     Šo seriālu es jau vēlējos noskatīties gadu, bet nevarēju tam saņemties. Draugi man ļoti ieteica šo seriālu noskatīties un pēc viņu vārdiem šis seriāls izrādoties ļoti labs. Tādēļ izdomāju pati noskaidrot cik labs šis seriāls ir. Uzreiz kad sāku skatīties Gilmore Girls es nevarēju beigt , un katru dienu viņu skatijos. Šim seriālam ir skaista, relaksējoša noskaņa kā arī humors, drāma un romanse, un visi aktieri, aktrises ir perfektas. Skatoties Golmore Girls man radās daudz emocijas prieks, dusmas, bēdas.

     Gilmore Girls man ļoti patīk tas pats stāsts un kā to aktieri attēlo. Man arī ļoti iepriecē kad šim šovam ir daudz sezonas kopā septiņas un tad nav jauztraucas par to ko skatīties tālāk. Kas man ļoti patīk vēl un iepriecina ir tas kad Gilomre Girls ir filmēta 2000 gados.

     Šo šovu es personīgi ieteiktu skatīties cilvēkiem ar vecumu no 13 – 30 un cilvēkiem kam patīk romance, komēdija un drāma un cilvēkiem kam patīk vairāk mājīguma un rudens sajūta, bet lielāko ties es iesaku visām vecuma grupām.

     Galvenie varoņi ir:

Alexis Bladel tēlo Roty Gilmore; Lorēna Greima tēlo Lorelai Gilmore; Scott Paterson tēlo Luke Danes.

Rory Gilmore ir ļoti talantīga un gudrameitene kas tiecas uz saviem sapņiem un viņas labākā draudzene ir viņas mamma. Viņas stāsta viena otrai visu. Rory ir ļoti labs piemērs mūsu paaudzei, mēs varētu vairāk censties līdzināties viņai, viņas sirdsapziņas veidā.

Lorelai Gilmore ir Rorys gilmores Māte.Viņa ir skaist, jauka, sirsnīga un citas labas īpašības. Lorelai patīk visu padarīt jautru un viņai ir īpašas attiecības ar savu meitu. Lorelais sapnis vienmēr ir bijis atvērt pašai savu krogu un viņa šo sapni īstenoja jo viņa nekad nepadevās pat grūtajos brīžos.

Luke danes strādā sava tēva kafeinīcā kurš diemžēl aizgāja bojā. Lukes restorāns ir vislabākais viņu mazajā pilsētiņā stars hallow. Lorelai un Rory tur ir patstāvīgi klienti un irt tur karu dienu paēst un itīpaši labās kafijas dēļ. Luke ir mīļš, bet nepacietīgas un ja viņu kautkas neapmierina viņs to pateiks skaļi. Viņš var būt visulaiku izskatās īgns, bet dziļi sirdī viņs ir labsirdīgs.

Izmantotā literatūra;

Wikimedia Foundation. (2023, March 27). Gilmore Girls. Wikipedia. Retrieved March 31, 2023, from https://en.wikipedia.org/wiki/Gilmore_Girls

Atbildēt