Filmas, ko noskatīties, pavadot laiku mājās

Iedevsma, Padomi

Ir piemērots laiks, lai skatītos jaunas vai ilgu laiku neredzētas filmas. Tāpēc izveidoju sarakstu ar dažādu žanru filmām.

Komēdijas:

  1. Praktikants (2015)

Septiņdesmitgadīgais atraitnis Bens Vitakers ir sapratis, ka pensijas laiks nebūt nav tik rožains, kā stāsta, tādēļ nešauboties izmanto izdevību atgriezties darba dzīvē. Solīdais kungs kļūst par praktikantu tīmekļa modes vietnē, kuru dibinājusi un vada jauna un enerģiska sieviete Džūlsa Ostina.

  • Neaizskaramie

Pēc nelaimes gadījuma, lidojot ar paraplānu, bagātais aristokrāts Filips ir paralizēts. Par palīgu viņš pieņem Drisu – jaunu vīrieti no priekšpilsētas, kas nesen atbrīvots no cietuma… Īsi sakot, cilvēku, kas šim darbam nemaz nav piemērots.
Divas pasaules sastapsies un saradīs, lai rastos draudzība – tikpat traka, dīvaina un stipra, cik negaidīta – neatkārtojamas attiecības, kas dzirkstīs un padarīs draugus neaizskaramus.

  • Spiegs

Sjūzena Kūpere visu mūžu ir sapņojusi kļūt par slepeno aģentu un pat sāka strādāt CIP, taču viņai tā arī neizdevās kļūt par spiegu. Kad kodolbumbas atrašanas misijā viens no labākajiem aģentiem piedzīvo neveiksmi, CIP uzzina, ka teroristu vadības rīcībā ir nokļuvusi informācija par visiem esošajiem slepenajiem aģentiem. Nekas cits neatliek, kā piesaistīt kādu, par kura eksistēšanu neviens nezina – izvēle krīt uz Sjūzenu Kūperi, bet vai viņa tiks galā ar tik grūtu uzdevumu?

Drāma/romantika:

  1. Pirms atkal tiksimies

Lū Klārka ir līksma, jautra un koši ģērbta mazpilsētas meitene. Viņa neilgojas pēc lielām pilsētām un izaicinājumiem, Lū drīzāk gribētu visu mūžu pavadīt vecāku paspārnē. Neviens netop gudrs, kāpēc tik talantīga un jauka meitene vēlas dzīvi aizvadīt klusumā un mierā – bet Lū ir savi iemesli. Investīciju ģēnijs Vils Treinors pēc satiksmes negadījuma ir zaudējis gandrīz visu, pat veselību. Tagadne viņam riebjas, bet nākotni Vils nemaz nevēlas. Un tad Vila dzīvē kā krāsains tornado ievirpuļo Lū.

  • Tiesības uz laimi

Ir 1981.gads – Kriss Gārdners ir pārliecināts, ka naudu var nopelnīt ar neatlaidību. Tomēr viņa bizness – kaulu skenēšanas aparātu tirdzniecība izrādās neveiksmīgs, jo par šo dārgo aparātu ārsti nav gatavi šķirties no milzu naudas. Kamēr Kriss diendienā apmeklē slimnīcas, lai pārdotu savu preci, viņa sieva strādā 2 maiņās, lai nodrošinātu iztiku ģimenei un mazajam dēliņam. Tomēr vairāk par naudu Kriss vēlas nodrošināt laimīgu dzīvi savam dēlam Kristoferam. Pat sievas aiziešana no ģimenes nespēj sagraut viņa cerības – viņš kļūs par brokeri. Taču apmācības kurss ilgst 6 mēnešus un tikai viens no 20 kursantiem iegūs kāroto darba vietu. Bet, lai cik grūti tēvam un dēlam neklātos, Kriss un Kristofers ir lielisks atbalsts viens otram un sapnis par pelnītu laimi pārtop īstenībā. Filma balstīta uz patiesiem notikumiem par cilvēku, kurš, pateicoties savai apņēmībai kļuva par miljonāru.

  • Neredzamā puse

Labklājīgā baltā ģimene ņem sev resnu, neizglītotu negritiešu pusaudzi un palīdz viņam kļūt par sporta zvaigzni un iestāties universitātē.

Asa sižeta:

  1. Krāpšanas ilūzija

  Elitārai FIB vienībai ir jānotver pasaules lieliskāko iluzionistu supergrupa „Četri jātnieki”. Savu priekšnesumu laikā grupa vairākas reizes pārdroši aplaupa korumpētus biznesa pasaules darboņus un visu guvumu atdod skatītājiem, vienlaikus vienmēr par soli apsteidzot likumsargus.

  • Slepkavu pārītis

Spensers – parasts slepenais slepkava, kas par lielu naudu strādā valdības labā. Taču, satiekot apburošo un smaidīgo datorspeciālisti Džeinu, kas mēģina atjēgties no smagas skiršanās ar bojfrendu, viņš pamet savas riskantās nodarbes, lai izveidotu liegu ģimenes ligzdu…

Trīs gadi ideālas laulības paiet kā viena diena, un savas trīsdesmitās dzimšanas dienas svinībās Spensers negaidīti uzzina, ka viņu grib likvidēt. Turklāt šim nolūkam noalgotie slepkavas visus šos gadus vērojuši laimīgo pārīti. Slepkavas varētu izrādīties ikviens – draugi, kaimiņi, tuvākā veikala pārdevējs, pat visparastākais vecais onkulīts, kas lēnam šķērso ielu – arī viņš izskatās pietiekami aizdomīgs! Un nu Spensers un Džeina visu pamet un bēg…

  • Džons Viks

 Reiz leģendārs algotais slepkava, kas pārtraucis savu nodarbi pēc savas sievas nāves. Viņš dzīvo noslēdzies vientulībā līdz brīdim, kad kāds jauns gangsteris-sadists izdomā iztraucēt viņa mieru. Džonam neatliek nekas cits, kā noņemt pārvalku no savas lielās pistoles un izrēķināties ar apvainotājiem…

Šausmenes:

  1. Astrāls

Džošs un Renē kopā ar saviem bērniem pārceļas uz jaunu māju, bet neprot izkravāt lietas, kā sākas dīvainas lietas. Neizskaidrojami pārvietojas priekšmeti, bērnistabā skan dīvainas skaņas… bet īstas šausmas nāk vecāki, kad viņu desmit gadus vecais dēls Doltons iekrīta komā. Visi ārstu centieni slimnīcā palīdzēt zēnam ir neveiksmīgi.

  • Split

Lai arī Kevins savā pārbadītajā un ilglaicīgajā psihiatra praksē pieredzējis 23 dažādu personību veidus, ir viena lieta, kas joprojām nav notikusi – lieta, kas varētu dominēt pāri visām citām. Gatavs nolaupīt trīs pusaugu meitenes, Kevins sagatavojies karam par izdzīvošanu – gan paša, gan sev apkārtējo. Sienas, kas uzceltas viņam apkārt, turpina mērķtiecīgi sabrukt.

  • Kad nodziest gaisma

Šausminošs stāsts par briesmām, kas slēpjas un uzbrūk tumsā. Kad Rebeka pameta savas mājas, viņa domāja, ka aiz sevis atstāj arī savas bērnības bailes par to, kas patiesībā notika brīdī, kad nodzisa gaisma. Tagad viņas jaunākais brālis sācis redzēt tās pašas neizskaidrojamās parādības, kas viņai lika šaubīties par savu veselo saprātu. Biedējošā būtne ir atgriezusies, bet šoreiz Rebeka ir krietni tuvāk tam, lai atklātu patiesību, bet viņas dzīvība joprojām ir briesmās līdz ar gaismas nodzišanu.

Animācija:

  1. Augšup

Karls Fredriksens, kurš visu mūžu sapņojis par ceļojumiem, septiņdesmit gadu vecumā ir saņēmis jaunu iespēju. Kopā ar

astoņgadīgo Raselu, kurš ir aizrautīgs ceļotājs, Karls piepilda savus sapņus neaizmirstamā piedzīvojumā uz vēl neatklātām zemēm. Satiekoties gan ar runājošiem suņiem, gan ar negaidītiem ļaundariem un eksotiskiem dzīvniekiem, Karls un Rasels iepazīst visu iespējamo dzīves daudzkrāsainību.

  • Minioni

Minioni uz šīs planētas dzīvo jau miljoniem gadu. Viņus vieno kopīgs mērķis –
kalpot varenākajam saimniekam, kāds atrodams zemes virsū. Dinozauri, faraoni,Drakula, Napoleons – visi reiz bijuši minionu saimnieki. Īsu vai pavisam īsu 
laiku… Palikuši bez saimnieka, trīs minioni– apņēmīgais Kevins, dumpīgais 
Stjuarts un mazais Bobs dodas pasaulē. Trijotnes piedzīvojumiem pilnais un 
garais ceļojums aizved viņus no superaukstās Antarktīdas līdz Ņujorkai un 
noslēdzas Londonā – pie pasaulē pirmās superļaundares Skārletas Nomušītas.

  • Lielais 6

Jaunais Hiro Hamada – dzimis izgudrotājs un robotu konstruēšanas ģēnijs. Kopā ar vecāko brāli Tadašī, viņi realizē dzīvē pašas pārgalvīgākās tehnoloģijas nākotnes pilsētas Sanfransokijas Tehniskajā universitātē. Kad Hiro un viņa draugu kompānija tiek ierauta plaša mēroga sazvērestībā, kuru organizējis noslēpumainais svešinieks maskā, Hiro nolemj pārprogrammēt neveiklo, eksperimentālo robotu Beimaksu par nevainojamu kaujas mašīnu un doties cīņā pret ļaundari.

Atbildēt