Ginny and Georgia

Bez tēmas
Ginny and Georgia season 2's ending explained

Ginny and Georgia iznāca 24 februāri 2021 gadā. Otrais seriāls iznāca 5 janvārī 2023 gadā.

Piecpadsmitgadīgā Džinnija Millere un viņas trīsdesmitgadīgā māte Džordžija, kura kopā ar Džinnijas jaunāko brāli Ostinu pēc Džordžijas vīra nāves pārceļas uz izdomātu Masačūsetsas pilsētiņu Velsberiju.

Džinnijas ceļojums seriālā Džinnijas un Džordžijas 1. sezonā ir vētrains, jo viņa cīnās ar savas mammas sarežģīto, noslēpumaino pagātni, savu nekārtīgo mīlas dzīvi un cīņām ar paškaitējumu. Sezonas gaitā mēs redzam Džinniju sasniedzam pilngadību un piedzīvojam dzīvi kā “parastu” pusaudzi pirmo reizi pēc pārcelšanās.

Džinijai sava mamma nepatika, jo Džordžija vienmēr mēģināja iejaukties viņas dzīvē, mēģināja būt ”kruta” mamma kaut arī viņai ir 30 gadi.

Džinnijas un Džordžijas 2. sezona pārāk stingri iegrimst tajā, tādējādi pazaudējot šova patieso būtību: Džinnijas un Džordžijas attiecības.

Lēnām nolobīdīja savas bruņas un atklāja savas ievainojamības ne tikai viens otram, bet arī pašiem sev. Šeit Džinnija un Džordžija koncentrējas uz savām pamata attiecībām, nevis cenšas likt mums noticēt, ka Džordžija ir noziedznieks.


Fakti:

Izrāde faktiski tika filmēta Kobūrā, Ontario.

Hantera stepa deju ainai iedvesmoja Templa reālās dzīves prasmes.


Galvenie varoņi ir:
Antonia Gentry kas tēlo Ginny Miller , Brianne Howey kas tēlo Georgia Miller, Sara Waisglass kas tēlo Maxine Baker, Felix Mallard kas tēlo Marcuss Baker, Diesel La kas tēlo Austin Miller

Ritinot cauri ‘’Netflix’’ ieraudzīju, ka iznāca jauns seriāls un nolēmu noskatīties. Pēc seriāla noskatīšanās nejutos vīlusies, jo seriāls bija interesants. Es ieteiktu seriālu noskatīties tiem cilvēkiem, kuriem patīk drāma samiksējusies komēdiju.

Atbildēt