4. Tunča salāta recepte

Bez tēmas

Tunča salāti sākas ar divu galveno sastāvdaļu maisījumu: tunci un majonēzi. Izmantotais tuncis parasti ir iepriekš konservēts un iepakots ūdenī vai eļļā. Marinēti gurķi, selerijas, garšvielas un sīpoli ir galvenās sastāvdaļas, kuras bieži pievieno. Uzliekot maisījumu uz maizes, tiek pagatavota tunča salātu sviestmaize. Tunzivju salātus regulāri pasniedz arī atsevišķi vai uz krekeriem, salātiem, tomātiem vai avokado. Var pievienot sasmalcinātas vārītas olas. Relish piešķir pikantu garšu, taču atšķirībā no parasti pievienotajiem dārzeņiem nav nepieciešams sasmalcināt.

Lai pagatavotu šo salātu jums ir vajadzīgi šādi ingridienti

  1. Tuncis eļļā
  2. Olas
  3. Zaļas olīves
  4. svaigais Gurķis
  5. Rīvēts siers ‘’Mocarela’’
  6. Majonēze

Pagatvošana:

1. Saspaida ar dakšiņu tunci (sulu no konservbundžas izlej).

2. Sakapā olas, smalki sagriež sīpolu un marinētos gurķus. Ieliek bļodā (var kārtās, var sajaukt).

3. Pievieno majonēzi un garšvielas un bauda ar svaigu maizi un baltvīnu.

Labu apetīti!

Atbildēt