Horoskopa zīmes – Skorpions, Vēzis, Zivs

Horoskops

SKORPIONS (ŪDENS SITHIJA)

Skorpions ir astotā zodiaka zīme, kas reprezentē Skorpiona zvaigznāju. Cilvēki, kas pēc horoskopa ir skorpioni, ir dzimuši laika posmā no 24. oktobra līdz 21. novembra.  Pēc astrologu uzskatiem, tā ir viena no trim ūdens zīmēm. Skorpiona zīmi pārvaldošās planētas ir Plutons un Marss.

Skorpions ir stipras gribas, enerģisks, ar izteiktām zināšanu alkām. Skorpioni ir aktīvi un dinamiski, visur un visā redzams lepnums un cienīgums, diženums un pašpārliecinātība. Skorpions vairāk ir dzīves praktiķis un pragmatiķis nekā ideālists un romantiķis, kaut arī patīk pasapņot un pafantazēt. Viņiem patiesi piemīt milzīga enerģija un dzīvības spēki, kas viņiem ļauj pārvarēt faktiski jebkādus šķēršļus. Skorpions necieš tukšus, neko neizsakošus vārdus, turklāt viņš savos vērtējumos ir ļoti patiess un objektīvs. Viņi ir ļoti pašpārliecināti, viņiem ir pilnīgi vienalga, ko līdzcilvēki par viņu domā. Viņi reizēm mēdz būt patvaļīgi, paštaisni, sarkastiski, pret citiem izturas kritiski.

Skorpions ir apveltīts ar labu atmiņu, ir čakls, neatlaidīgs, un mācīšanās viņam sagādā prieku. Skorpions ir daudzpusīgs, viņam ir talants daudzās dzīves jomās, tomēr bieži vien viņš tā arī nesasniedz savu mērķi. Skorpionam piemērots darbs, kas saistīts ar ķīmiju, fiziku, tehniku kā arī ķirurģiju. Viņi labprāt ieņem vadītāja posteni, jo pats nemīl pakļauties, būt no kāda atkarīgs savā darbā. Skorpioni visbiežāk strādā bruņotajos spēkos, policijā, ceļu policijas operatīvajās grupās, kriminālizmeklēšanā, medicīnas nozarē, finanšu iestādēs un var iesaistīties zinātniski pētnieciskajās darbībās.

Interesanti fakti par Skorpioniem:

1) Skorpiona vājās vietas ir mugura, sirds, kakls, deguns un asinsrite.

2) Krāsas – spilgti sarkana un melna.

3) Skorpiona laimīgais skaitlis ir 3, kā arī skaitļi, kas satur ciparu 3! Piemēram, var nozīmēt svarīgas tikšanās tieši 3. datumā, tas var nest veiksmi un panākumus.

4) Pasaules slavenais aktieris Leonardo DiCaprio pēc horoskopa zīmes ir Skorpions.

5) Veiksmes akmeņi – Granāts, Hematīts un Rubīns.

Autors intervēja savu tēti, kas pēc horoskopa zīmes ir Skorpions, lai uzzinātu, cik ļoti šis raksts atbilst viņam. ‘’Viņš apstiprināja, ka visas minētās īpašības atbilda rakstītajam, kā arī viņš nodarbojas ar darbu, kur ir vajadzīgas ķīmijas, fizikas un informāciju tehnoloģijas prasmes. Viņš piebilst, ka Skorpioni ir ļoti noslēgti, taču viņi labprāt komunicē ar apkārtējiem.’’ stāsta autora tētis.

VĒZIS (ŪDENS STIHIJA)

Vēzis ir ceturtā zodiaka zīme, kas reprezentē Vēža zvaigznāju. Tā ir viena no trim ūdens zīmēm. Cilvēki, kas pēc horoskopa ir vēži, ir dzimuši laika posmā no 22. jūnija līdz 22. jūlijam. Vēža temperaments ir melanholiskais.

Vēzis ir apdomīgākā no visām zodiaka zīmēm. Vēzi vislabāk var iepazīt, ja novēro, kādā veidā viņš iet uz savu mērķi. Piesardzīgums viņa raksturā apvienojas ar neatlaidīgumu, kas neļauj Vēzim atkāpties, taču viņš arī nekur ar varu nelauzīsies. Viņa taktika – pārdomāt, izsverot visus ‘’par’’ un ‘’pret’’ un nogaidīt izdevīgo brīdi.

Vēža zīmē dzimis cilvēks vispār nemēdz pieņemt spontānus, nepārdomātus lēmumus, līdz ar to viņa rīcība ārkārtīgi reti kad beidzas ar izgāšanos. Un šeit ir kāds noslēpums: runa ir nevis tik daudz par vēlēšanos uzvarēt, cik par mokošajiem pārdzīvojumiem pēc neveiksmes. Vēzis, būdams ar ļoti jūtīgu dabu, slimīgi uztver jebkuru zaudējumu. Tādā brīdī viņam nolaižas rokas, un viņš nespēj tik drīz rast sevī spēkus, lai virzītos tālāk. Tieši tāpēc Vēža zīmes cilvēks vienmēr ir tik apdomīgs un piesardzīgs: jaunas neveiksmes viņam nav vajadzīgas.

No otras puses, ja Vēzis ir kaut ko panācis, viņš izcīnīto, par ko maksāta tik dārga cena, no rokām neizlaidīs līdz pēdējam. Tas attiecas uz visām Vēža zīmes cilvēka dzīves sfērām – gan draudzību, mīlestību, darbu, gan arī naudu. Šī īpašība ļauj viņam saglabāt un vairot ne tikai mūža ritumā sakrātās garīgās bagātības, bet arī krietni lielas materiālās vērtības. Vispār finanšu jomā Vēzis ir ļoti apdomīgs un pat paskops. Piemērotākās darba profesijas Vēžiem: aktieris, mākslinieks, gleznotājs, skulptors, mūziķis un darbs komercsektorā.

Iejūtīguma un emocionalitātes dēļ Vēzis ir uzmanības pilns sarunbiedrs un izprotošs draugs, un parasti netrūkst cilvēku, kas gribētu viņam uzticēt savu noslēpumu vai paraudāt pie krūts. Tomēr Vēža patiesās domas un izjūtas ir zināmas tikai viņam vienam pašam. Ieradums paturēt visu sevī izveido situāciju, kad jau tā kāpinātās izjūtas spēj izvērsties par milzīgu spēku, kas ietekmē gan viņa darbu, gan pašsajūtu.

Mājas Vēža zīmes cilvēkam ir viņa cietoksnis un vislabākā vieta zemes virsū. To nav grūti saprast, jo tikai sava mitekļa sienās Vēzis var iekārtot savu personisko, komfortablo pasaulīti, norobežojoties no problēmām un nepatikšanām, kas bojā dzīvi ārpusē. Vienīgi mājās viņš jūtas pilnībā pasargāts un īsteni laimīgs.

Jūtīgs un ievainojams, taupīgs un piesardzīgs, Vēzis būvē savu nākotni, neaizmirsdams pagātni. Viņa agrākie panākumi ir viņa bagātība, ko viņš netaisās zaudēt, bet viņa mājas ir placdarms, no kura viņš sper piesardzīgus soļus uz nākotni un kur jebkurā brīdī var kā čaulā paslēpties no vētrām un neveiksmēm, kas pastāv skarbajā pasaulē.

Interesanti fakti par Vēžiem:

1) Vēža planēta ir romantiskais Mēness, kas Vēzim liek būt ar svārstīgu garastāvokli un apveltī ar sapņainību.

2) Vēzis pakļauts sāpēm krūtīs un ceļgalos, ādas, nieru un urīnpūšļa slimībām, kā arī gremošanas orgānu kaitēm.

3) Veiksmīgās krāsas: zila un sudraba.

4) Veiksmes akmens: pērle.

5) Laimīgie skaitļi: 4, 13, 22, 31, 40, 48, 57.

Autore raksturo savu tēti, kas ir Vēzis, lai uzzinātu, cik ļoti šis raksts atbilst viņam, ir precīzs.

‘’Kopumā šis raksts ļoti precīzi raksturo manu tēti. Viss ir pareizi aprakstīts līdz smalkākajai detaļai. Vienīgā lieta, kas nav īsti precīza ir spontāno lēmumu pieņemšana, jo mans tētis mēdz pieņemt spontānus, nepārdomātus lēmumus.’’ apgalvo autore.

ZIVIS (ŪDENS STIHIJA)

Zivis ir divpadsmitā zodiaka zīme, kas reprezentē Zivju zvaigznāju. Tā ir viena no trim ūdens zīmēm. Cilvēki, kas pēc horoskopa ir zivis, ir dzimuši laika posmā no 19. februāra līdz 20. martam. Zivju temperaments ir flegmatisks ar biežām un ilgām slinkuma un antipātijas lēkmēm.

Visā zodiakā nav citas zīmes, kas būtu tikpat noslēpumaina kā Zivis.

Zivju zīmes cilvēks var izskatīties mierpilns, var šķist, ka viņa dzīvi neapēno neviens mākonītis, viņš var demonstrēt sapņainību, vienaldzību un pat slinkumu. Diezin vai kādam viegli izdodas izsist Zivis no līdzsvara: ne skandālus, ne apvainojumus, ne vētrainas scēnas no Zivīm nesagaidīt, un nekas nespēj izjaukt Zivju cilvēka dziļo iekšējo harmoniju.

Parasti Zivis paļaujas uz Likteni un, neraugoties uz apstākļiem, vienā mierā turpina peldēt pa straumei.

Taču nekādi nedrīkst teikt, ka Zivju zīmes cilvēki pret visu pasaulē būtu vienaldzīgi. Ārējiem notikumiem gluži vienkārši viņu dzīvē nav lielas nozīmes. Zivis nav no tiem, kas apzināti tiecas uz karjeras virsotnēm, slavu vai naudu.

Daudz nozīmīgāka par ārpasauli Zivīm ir iekšējā pasaule. Tieši tāpēc Zivju zīmes cilvēki ļoti smalki izjūt mākslu: viņi var būt talantīgi (un pat ģeniāli) radošu profesiju pārstāvji un labāk nekā jebkurš cits spēj novērtēt lielu meistaru darbus.

Zivis labprāt nesavtīgi palīdzēs ikkatram, kā vien tas būs iespējams, bet līdzcilvēki Zivju līdzcietību, labsirdību un uzticēšanos nereti bez kautrēšanās gluži vienkārši izmanto. Zivju zīmes cilvēkiem Daba piešķīrusi daudzus talantus, taču viņi ne vienmēr prot tos realizēt – traucē sapņainība un pietrūkst stingras gribas sasniegt dzīvē ko vairāk.

Zivju zīmē dzimuša cilvēka jūtīgums un harmoniskā saikne ar dabu ļauj izkopt pat ekstrasensoras spējas. Ja Zivju zīmes cilvēks izsaka par kaut ko bažas vai nevēlas kaut ko darīt, ir vērts viņā ieklausīties: tā var būt priekšnojauta, ko pašas Zivis nereti nemaz neapzinās.

Altruisms un apgarotība, jūtīgums un fantāzija, harmonija ar pasauli un mīlestības pilna sirds padara Zivju zīmes cilvēku par mīklaināko starp visiem citiem, bet arī varbūt par laimīgāko pasaulē.

Interesanti fakti par Zivīm:

  1. Zivju planēta ir Neptūns, kas apveltījis Zivju zīmē dzimušos cilvēkus ar sapņainību, garīgumu un emocionalitāti.
  2. Zivju zīmē dzimušiem cilvēkiem ir trausla veselība, turklāt viņi savā bezrūpībā par to arī ne visai rūpējas.
  3. Veiksmīgās krāsas: violeta, indigo, pasteļzaļa, rozā.
  4. Veiksmes akmeņi: gagāts, opāls, pērle un mēnessakmens.
  5. Laimīgie skaitļi: 3, 6, 7, 9, 12.

Autores mamma raksturo savu tanti, kas ir Zivis, lai uzzinātu, cik ļoti šis raksts atbilst viņai, ir precīzs.

“Lielākoties šis raksts bija patiess, jo mana tante tik tiešām nesavtīgi palīdzēja ikkatram, neizrādīja savu iekšējo būtību, lai arī kāda tā bija, paļāvās uz likteni, neraugoties uz apstākļiem, viņai bija laba intuīcija, trausla veselība, kuru īsti nesaudzēja, kā arī manai tantei dzimšanas diena ir tieši 12. martā, kas ir viņas laimīgais skaitlis, taču galīgi nepiekrītu raksturojumam par slinkumu un flegmātismu, jo mana tante daudz strādāja, bija čakla un ikdienu rūpējās par astoņiem bērniem.” apgalvo autores mamma.

Šī raksta autori ir Anna Olsena, Amanda Čama un Sandis Grinbergs.

Atsauces:

Skorpions. Skorpions – Kāds ES Esmu – Zodiaka Zīmes. (n.d.). Retrieved April 3, 2023, from https://www.astrologi.lv/astroblogi-tavs-astrologs/zodiaks/zodiaka_zimes/kads_es_esmu/Skorpions/

Skorpions. Atpakaļ uz sākumlapu. (n.d.). Retrieved April 3, 2023, from https://www.1188.lv/iesaka/horoskopi/skorpions/apraksts

Vēzis. Atpakaļ uz sākumlapu. (n.d.). Retrieved April 3, 2023, from https://www.1188.lv/iesaka/horoskopi/vezis/apraksts

Zivis. Atpakaļ uz sākumlapu. (n.d.). Retrieved April 3, 2023, from https://www.1188.lv/iesaka/horoskopi/zivis/apraksts

Zivs. Zivis – Kāds ES Esmu – Zodiaka Zīmes. (n.d.). Retrieved April 3, 2023, from https://www.astrologi.lv/astroblogi-tavs-astrologs/zodiaks/zodiaka_zimes/kads_es_esmu/Zivis/

Vēzis. Vēzis – Kāds ES Esmu – Zodiaka Zīmes. (n.d.). Retrieved April 3, 2023, from https://www.astrologi.lv/astroblogi-tavs-astrologs/zodiaks/zodiaka_zimes/kads_es_esmu/V%C4%93zis/

Atbildēt