”Gatavo ar zvaigzni” /7.raksts/
Solīds, ar augstu morāli apveltīts. Ir pacietīgs, prot iedziļināties sīkumos. Tomēr reizēm smalki izanalizē vienu lietu, bet palaiž garām daudzas citas. Varētu padoties administratīvās, finanšu un organizatoriskās lietas. Jāatbrīvojas no paša radītajiem kompleksiem, jānovērtē savas spējas.
Labās īpašības:
- apbrīnojams dzīvīgums un darbīgums
- godīgums un labsirdība
- labvēlība un labdarība
Sliktās īpašības:
- vieglprātība, divpusība
- nepastāvība
- neuzticamība
Kas jāievēro, saskarsmē ar dvīņiem?
Jāizturas nepiespiesti, viegli, jābūt jautram, humora pilnam. Dvīņi mīl bumbu un prāta spēles.
Mīlestība
Mīlestības un laulības jomā, laulāto un ģimenes dzīvē traucē virspusējība un īstu, dziļu jūtu nepietiekamība. Intelektuālā puse ir pārsvarā pār emocionālo.
Krāsa: oranži dzeltena un zeltaini zaļa.
Zodiaka zīmes ēdiens
Pica
Pica ir ļoti jautrs ēdiens, tā pat kā dvīņi. Uz picas var likt visus iespējamos ēdienus un ēdienu kombinācijas. Tas ir ļoti izplatīts ēdiens, ļoti daudz picas mīlētāji. Ja jūties slinks, vari pasūtīt, ja vēlies iespringt un izpausties taisi pats!
Recepte
Bagātīgā siera – salami pica ar fokačas pamatni
Sastāvdaļas:
Mīklai:
- 450 g milti
- 300 ml ūdens
- 2 ēd.k. olīveļļa
- 1 tk. sāls
- 1 ēd.k. brūnais cukurs
- 2 tk. sausais raugs
- šķipsna kaltēts baziliks
- 4-5 gab. ķiploku daiviņas
Picai:
- 160 g salami
- 250 ml tomātu mērce
- 350 g mocarella
- 4 ēd.k. olīveļļa
- 2 ķiploka daiviņas
Pagatavošana:
Picas mīklas, fokačas- itāliešu maizes, pagatvošana
- Lielā bļodā iesijā miltus, ielej ūdeni un eļļu. Pieber sāli, cukuru un raugu.
- Sāc maisīt un mīcīt. Līdz veidojas viendabīga masa un mīca vēl kādas 5 minūtes, līdz mīkla kļūst gludena ar satīna spīdumu. Pārkaisi izveidoto mīklas bumbu ar miltiem, apsedz ar dvielīti un atstāj rūgt uz 1 stundu.
Picas gatavošana:
- Sakarsē krāsni uz maksimālo jaudu ventilatora vai īpašajā picas režīmā.
- Kad mīkla uzrūgusi, sadala to četrās daļās. Darba virsmu pārkaisa ar miltiem,
- Salami nomizo, sagriež plānās sķēlītēs. Sieru sarīvē. Ķiploku izspiež caur ķiplokspiedi, pievieno eļļai un samaisa.
- Katru daļu izrullē, pārklāj ar tomātu mērci.
- Tad picu dāsni pārkaisa ar sieru, pa virsu klāj salami šķēlītes, picas maliņas pārziež ar eļļas-ķiploku maisījumu.
- Picu cep aptuveni 8-10 minūtes (cepšanas laiks var atšķirties, ņemot vērā katras cepeškrāsns īpatnības), līdz maliņas ir brūnas un siers izkusis.