Horoskopa zīmes – Lauva, Auns, Strēlnieks

Horoskops

LAUVA (UGUNS STIHIJA)

Lauva ir piektā zodiaka zīme, kas reprezentē Lauvas zvaigznāju. Cilvēki, kas pēc horoskopa ir lauvas, dzimuši laika posmā no 23. jūlija līdz 22. augustam. Tā ir viena no trim uguns zīmēm. Lauvas zīmes pārvaldniece ir Saule.

Lauvas ir lepni, pašpārliecināti, augstsirdīgi, godprātīgi, drošsirdīgi, bezbailīgi un atklāti, taču Lauvam ir arī negatīvas rakstura īpašības nemiers, cietsirdība, nežēlība, nodevība un manierīgums. Lauva ir dzimis līderis, ar vēlmi būt redzams − spīdēt un valdīt. Lauva ir slavens ar savu viesmīlību, devīgumu un izšķērdību. Galvenais lauvas zīmes cilvēkam ir slava, gods, tituli, apbalvojumi, lietas, popularitāte un atpazīstamība. Nerīkosies pret savu gribu un nesamierināsies ar otršķirīgu vietu. Zelta vidusceļš nav domāts Lauvam!

Lauvas tiecas pēc atbildības un ir samērā nenogurdināmi. Viņiem ir labvēlīgas tās profesijas, kurās var izmantot izgudrotāja un racionalizatora dotumus, ātru reaģēšanu un tieksmi vadīt. Lauvām īpaši nepatīk sekot citu darbam, tomēr no padotajiem viņi prasa pamatīgu atdevi. Viņi ir lieliski firmu vadītāji, jo prot skatīt visu kopumā un atbalstīt vajadzīgo, kā arī cienīt citu darbu. Lauvas var izvēlēties administratīvu darbu, rāpties augšup pa hierarhijas kāpnēm. Viņiem padodas politika, var darboties kultūras jomā vai šovbiznesā. Var būt lieliski fizkultūras pasniedzēji. Lauva var strādāt par menedžeri, advokātu, konsultantu, juvelieri, aktieri, diplomātu, taksistu un pat santehniķi. Lauvām patīk labi pelnīt, bet viņi arī pamatīgi tērējas.

Lauvas vienmēr visā atrod gaišo pusi, viņi ir drosmīgi un optimistiski. Viņiem ir nepieciešamais spēks un pozitīvā pieeja dzīvei, lai atrastu labo itin visās situācijās. Dzimuši vasaras vidū, kad dzīve ir silta un bezrūpīga, viņiem ir priecīga un entuziastiska personība.

Viena no labākajām Lauvas īpašībām ir pašpārliecinātība. Viņiem ir augsta pašcieņa, un viņi vienmēr pastāv par saviem uzskatiem, pat ja visa pasaule ir pret viņiem. Viņiem ir spēcīgs paštēls, kuru viņi gandrīz vienmēr aizsargā. Ja tev ir nepieciešams iedrošinājums no drauga, tu vari paļauties uz Lauvu. 

Interesanti fakti par lauvām:

1) Akmens: Peridots.

2) Laimīgie skaitļi: 5, 14, 32, 41, 50.

3) Daudzas slavenības ir Lauvas zīmes.

4) Lauvas ir ārkārtīgi lojālas.

5) Veiksmīgā krāsa: purpursarkans un dzelteni zaļš.

Manā ģimenē lauvas ir gan tētis, gan brālis. Abu raksturs atbilst iepriekš rakstītajam. Tētis ir uzņēmuma īpašnieks un vadītājs. Savukārt brālis aktīvi nodarbojas ar sportu un ir sasniedzis lieliskus panākumus, pateicoties savām lauvas īpašībām.

AUNS (UGUNS STIHIJA)

Auns ir pirmā zodiaka zīme, kas reprezentē Auna zvaigznāju. Cilvēki, kas pēc horoskopa ir auni, ir dzimuši laika posmā no 21. marta līdz 19. aprīlim. Pēc astrologu uzskatiem, tā ir viena no trim uguns zīmēm. Auna zīmi pārvaldošā planēta ir Marss.

Aunam nekādā gadījumā nav piemērots sēdošs dzīvesveids un darbs. Viņam pats galvenais, lai būtu pārmaiņas, risks. Auni reti kad kļūst par politiķiem. Sevi labāk viņi apliecina biznesā vai radošā darbā. Viņi ir prasmīgi medicīnā. Politikā aizstāv stingrās rokas varu, patvaldību un diktatūru. Auni var būt: pārdevēji, lektori, policisti, mehāniķi, ķirurgi, skulptori, sportisti. Neatkarīgi no profesijas izvēles, Auns cenšas būt pirmais un labākais. Viņam patīk izrādīties.

Aunam ir zinātnieka domāšana, loģika, lepnums, pašpārliecinātība, nevaldāms gars, optimisms, entuziasms un aizrautība, taču Aunam ir arī negatīvas īpašības – viegli aizkaitināms, uztraucas, impulsīvs. Aunam raksturīga ātra enerģija, impulsivitāte, iekaršana, nepacietība, kas viņu aizved līdz galējībām un ekstrēmismam, īpaši − stipra uztraukuma brīžos. Jaudīga fiziskā enerģija. Izaicinājums ir Auna medusmaize. Aunam patīk kaut ko organizēt, jo viņš ir pārliecināts, ka visu dara labāk par citiem. Vairums sasniedz savu dzīves mērķi, augstu sociālo līmeni un materiālo labklājību.

Auni ir dabiski aizstāvji. Viņi ir gādīgi un mīl savus draugus un ģimeni, un viņu dēļ darītu jebko. Auna zīmē dzimušas sievietes ir orientētas uz ģimeni un ir visai organizētas mammas. Viņa ar zobiem un nagiem cīnīsies par saviem bērniem un darīs visu, lai viņiem būtu labi. Ja kāds, kuru viņa mīl, ir nepatikšanās, Auns ir pirmais, kurš lēks kājas un skries rīkoties. Viņi darīs visu, kas ir viņu spēkos, lai savai ģimenei nodrošinātu labu dzīvi.

Interesanti fakti par Aunu:

1) Laimīgie skaitļi: 4, 7, 9, 11.

2) Krāsa: sarkana, balta, tirkīza.

3) Akmeņi: avanturīns, ametists.

4) Auniem piemīt spēja lasīt cilvēkus kā atvērtu grāmatu.

5) Auni izdarīs visu, lai pasargātu savus tuvos un mīļos.

Mana tante ir dzimusi Auna zīmē. Viņa ir ļoti radoša dažādās jomās – darbā, kulinārijā, dekorēšanā, kā arī viņai padodas gleznot. Tai pat laikā viņa ir ļoti strukturēta, organizēta un vispusīga. Interesē medicīna.

STRĒLNIEKS (UGUNS STIHIJA)

Strēlnieks ir devītā zodiaka zīme, kas reprezentē Strēlnieka zvaigznāju. Tā ir viena no trim uguns zīmēm. Cilvēki, kas pēc horoskopa ir Strēlnieki, ir dzimuši laika posmā no 22. novembra līdz 21. decembrim. Strēlnieka temperaments ir holēriskais, visai impulsīvs.

Strēlnieks ir svētku cilvēks šā vārda labākajā nozīmē. Viņš gandrīz vienmēr ierodas vislabākajā garastāvoklī un ir gatavībā uzlabot omu arī citiem cilvēkiem. Strēlnieka zīmē dzimušam cilvēkam piemīt reti sastopams talants pielipināt arī apkārtējiem savas spilgtās, neapvaldāmās emocijas, jo Strēlnieks ir optimists, viņam piemīt iedzimta daiļrunība, viņš ir nepiespiests un brīvs savā izturēšanās manierē.

Strēlnieks spēj runāt vienā laidā, tāpēc viņš ir sabiedrības dvēsele dažādos saietos un ballītēs, taču darbā un sadzīvē šī īpašība apkārtējiem nereti kļūst nogurdinoša. Strēlnieku nereti apvaino netaktiskumā, kaut gan vainojama viņa vieglprātība kopā ar patoloģisko neprasmi izlikties. Strēlnieks ir vaļsirdīgs, necieš glaimus. Strēlnieks neprot diplomātiski klusēt.

Tomēr ilgi turēt aizvainojumu uz vieglprātīgo Strēlnieku nav iespējams – viņš taču ir tik patīkams cilvēks un atgādina lielu bērnu! Strēlnieks, tāpat kā bērns, neatzīst rutīnu un nav spējīgs nosēdēt uz vietas – viņu valdzina jauninājumi, piedzīvojumi, ceļojumi, vietas pārmaiņa. Viņš ir ļoti zinātkārs, aktīvs, dievina dzīvniekus un ir taisnības cīnītājs, kas gatavs savu pārliecību aizstāvēt arī ar dūrēm. Tiesa, strauji iededzies, Strēlnieks ne mazāk strauji atdziest un spēj pat nožēlot strīda karstumā izdarīto pārsteidzību.

Strēlnieks ir apbrīnojami bezbailīgs, šķiet, ka iedzimtais optimisms viņam gluži vienkārši neļauj iedomāties ko sliktu. Piemērotākās darba profesijas Strēlniekiem: sludinātājs, skolotājs, pasniedzējs, advokāts, tiesnesis, ceļotājs – jaunatklājējs.

Interesanti fakti par Strēlniekiem:

1) Strēlnieka planēta – Jupiters – apveltī viņu ar filozofisku dzīves uztveri, plašu skatu, optimismu un nevērību pret sīkumiem.

2) Organisma un ķermeņa vājās vietas Strēlniekam ir gūžas, gūžu locītavas, muguras muskuļi, cīpslas un saites, visa veģetatīvā nervu sistēma.

3) Veiksmīgās krāsas: violetā, tumši dzeltenā un tumši oranžā.

4) Veiksmes akmeņi: safīrs, tirkīzs, hrizolīts, topāzs.

5) Laimīgie skaitļi: 3, 5.

Autore intervēja savu klasesbiedreni, kas ir Strēlnieks, lai uzzinātu, cik ļoti šis raksts atbilst viņai.

‘’Šis raksts diezgan labi raksturo mani, taču neesmu pārliecināta, ka skolotāja un pasniedzēja profesija būs tā piemērotākā man, kā arī, ja man būtu iespēja papildināt šo rakstu, tad es pieminētu to, ka, ja Strēlniekam ir nepieciešams nosēdēt mierā, uz vietas, tad viņš ar lielām pūlēm var to izdarīt.’’ citē autores klasesbiedrene.

Šī darba autori ir Anna Olsena, Amanda Čama un Sandis Grinbergs.

Avoti:

https://pxhere.com/en/photo/1358086. (n.d.).

Lauva. Atpakaļ uz sākumlapu. (n.d.). Retrieved January 29, 2023, from https://www.1188.lv/iesaka/horoskopi/lauva/apraksts

Lauva – Kāds ES Esmu – Zodiaka Zīmes. (n.d.). Retrieved January 29, 2023, from https://www.astrologi.lv/astroblogi-tavs-astrologs/zodiaks/zodiaka_zimes/kads_es_esmu/Lauva/

Wikimedia Foundation. (2022, December 8). Lauva (zodiaka zīme). Wikipedia. Retrieved January 29, 2023, from https://lv.wikipedia.org/wiki/Lauva_(zodiaka_z%C4%ABme)

Auns. Atpakaļ uz sākumlapu. (n.d.). Retrieved January 29, 2023, from https://www.1188.lv/iesaka/horoskopi/auns/apraksts

Auns – Kāds ES Esmu – Zodiaka Zīmes. (n.d.). Retrieved January 29, 2023, from http://www.astrologi.lv/astroblogi-tavs-astrologs/zodiaks/zodiaka_zimes/kads_es_esmu/Auns/

Wikimedia Foundation. (2022, December 8). Auns (zodiaka zīme). Wikipedia. Retrieved January 29, 2023, from https://lv.wikipedia.org/wiki/Auns_(zodiaka_z%C4%ABme)

Wikimedia Foundation. (2022, December 8). Strēlnieks (zodiaka zīme). Wikipedia. Retrieved January 29, 2023, from https://lv.wikipedia.org/wiki/Str%C4%93lnieks_(zodiaka_z%C4%ABme)

Strēlnieks – Kāds ES Esmu – Zodiaka Zīmes. (n.d.). Retrieved January 29, 2023, from https://www.astrologi.lv/astroblogi-tavs-astrologs/zodiaks/zodiaka_zimes/kads_es_esmu/Str%C4%93lnieks/

La.lv. (2018, August 12). Kāda ir tava Laimīgā Krāsa Atbilstoši Zodiaka Zīmei. LA.LV. Retrieved January 29, 2023, from https://www.la.lv/kada-ir-tava-laimiga-krasa-atbilstosi-zodiaka-zimei

Akmeņi-Talismani katrai zodiaka zīmei. Strēlnieks. Akmeņi-talismani katrai zodiaka zīmei. Strēlnieks – Sieviešu klubs. (n.d.). Retrieved January 29, 2023, from http://www.sieviesuklubs.lv/izklaide/akmeni-talismani-katrai-zodiaka-zimei-strelnieks-265349/print/

Atbildēt