”Gatavo ar zvaigzni” /10.raksts/

Horoskops, Iedevsma, Receptes

Aunam raksturīga ātra enerģija, impulsivitāte, iekaršana, nepacietība, kategoriskums, uzbudinātība, agresivitāte, kaujinieciskums, kas viņu aizved līdz galējībām un ekstrēmismam, īpaši − stipra uztraukuma brīžos. Vairums sasniedz savu dzīves mērķi, augstu sociālo līmeni un materiālo labklājību.

Labās īpašības:

  • loģika
  • optimiskms
  • pašpārliecinātība
  • aizrautība

Sliktās īpašibas:

  • uztraucas
  • viegli aizkaitināms

Kas jāievēro saskarsmē ar aunu?

Jābūt laipnam, jārunā tieši, bez aplinkiem. Īpaši jāuzsver, ka tikai viņš spējīgs izkustināt darāmo no sastinguma punkta. Aunam nepatīk vilcināšanās, gaidīšana.

Mīlestība:

Attiecībās auni ir iekarotāji un virzītāji, kas mēdz padarīt tās grūtas. Auniem viss svarīgākā ir ģimenes mīlestība.

Krāsa: sarkana, ugunīga.

Zodiaka zīmes ēdiens

Asās nūdeles

Sastāvdaļas:

  • 250 g plato rīsu nūdeļu
  • 2 vistas kājas
  • 1 neliels Ķīnas kāposts
  • 2 burkāni
  • 2 sīpoli
  • 3-4 ķiploka daiviņas
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 3 ēdamkarotes tumšās sojas mērces
  • svaigi malti melnie pipari
  • pasniegšanai- smalki sagriezti sīpollociņi

Pagatavošana:

1.Vistas kājas pārlej ar 4 glāzēm ūdens un vāra, līdz gaļa mīksta. 2.Kājas izņem no buljona, nedaudz atdzesē un atdala no kauliem, sagriež gabaliņos un noliek malā. 3.Sīpolus un ķiplokus smalki sagriež, burkānu sarīvē uz rupjās rīves, Ķīnas kāpostu sagriež strēmelītēs. 4.Vokpannā ielej eļļu, uzkarsē, ieber sīpolus un ķiplokus un maisot cep, līdz sīpoli kļuvuši caurspīdīgi.Tad pievieno burkānus, Ķīnas kāpostu un sagriezto vistu. 5.Visu maisot cep, līdz dārzeņi kļuvuši pusmīksti. 6.Maisījumu izņem no pannas un ielej tajā vistas buljonu, pievieno sojas mērci un uzkarsē. 7.Verdošā buljonā iegremdē rīsu nūdeles un vāra apmēram 6 minūtes.Tad pievieno vistas gaļu un saceptos dārzeņus, maisot nedaudz uzkarsē un nekavējoties pasniedz, iepriekš pārkaisot ar sīpollociņiem.

Lai labi garšo!

Atbildēt