Horoskopa zīmes – Ūdensvīrs, Dvīnis, Svari

Bez tēmas, Horoskops

ŪDENSVĪRS (GAISA STIHIJA)                               

Ūdensvīrs ir vienpadsmitā zodiaka zīme, kas reprezentē Ūdensvīra zvaigznāju. Cilvēki, kas pēc horoskopa ir ūdensvīri, ir dzimuši laika posmā no 20. janvāra līdz 18. janvāra. Pēc astrologu uzskatiem tā ir viena no trim gaisa zīmēm. Ūdensvīra zīmi pārvaldošā planēta ir Urāns un Saturns.

Ūdensvīri ir laipni, dāsni, līdzjūtīgi, uzticīgi, taču patīk izrādīties. Lielas spējas ātri un viegli nodibināt sakarus un kontaktus kā lietišķo attiecību jomā, tā arī mīlestības un draudzības sfērā.
vienu. Ūdensvīru stiprā puse ir labi formulēti spriedumi, loģiskums. Viņi ir ļoti pacietīgi. Patstāvība uzskatos un domās. Oriģinalitāte domāšanā un spīdošs profesionālisms. Viņi lieliski prot koncentrēties, kad tas nepieciešams. Ir ļoti vispusīgi un ar vienādiem panākumiem var darboties vairākās jomās, reizēm pat vienlaicīgi.

Ūdensvīri ir ļoti neatkarīgas personības. Viņi visu vēlas darīt paši, pa savam un vienmēr cenšas paļauties tikai uz sevi. Ar Ūdensvīru tev būs gana daudz laika pašam sev. Viņiem arī ir nepieciešams savs brīdis mieram un klusumam, lai pabūtu ar savām domām vienatnē.

Viena no zodiaka visracionālākajām un praktiskākajām zīmēm. Ja tu mēdz pārtērēties, reaģēt pārāk asi vai pārāk uztraucies, tavā dzīvē noteikti ir nepieciešams Ūdensvīrs. Ar viņu piezemēto dabu, viņi būs tavs praktiskais līdzsvars. 

Zinātnē iecienītākie virzieni − psiholoģija un parapsiholoģija, psihoanalīze, frenoloģija, grafoloģija, psihiatrija, psihoterapija, filozofija un dabas zinātnes, astronomija un astroloģija, dzīves reformas un izpēte ēdināšanas un higiēnas jomā. Medicīnā ir labi homeopāti un psihoterapeiti, psihiatri un neiropatologi. Sievietes vairāk sastopamas izdevniecībās un preses birojos, bibliotēkās un grāmatu veikalos. Patīk pedagoģija, dejas un vingrošana, vokālā māksla, profesijas, kas saistītas ar braucieniem, komandējumiem un ceļojumiem.

Interesanti fakti par Ūdensvīriem:

1) Krāsa – zilzaļš, pelēks.

2) Akmens – ahāts, akvamarīns.

3) Veiksmīgie skaitļi – 2, 4, 9, 11, 13.

4) Bieži vien Ūdensvīri ir ļoti konservatīvi. 

5) Ūdensvīri nav atriebīgi. 

Mana mamma (autores mamma) ir ūdensvīrs. Es piekrītu tam, ka viņa ir ļoti pacietīga. Viņa ir vienmēr teikusi, ka patiktu strādāt pedagoģijā. Manuprāt, viņai darbs ar bērniem ļoti piestāvētu, ņemot vērā, ka viņa ir līdzjūtīga, pacietīga un sirsnīga. Viņa ir ļoti vispusīga, vienmēr ir gatava runāt par dažādām tēmām, visās jomās ir labas zināšanas.

DVĪŅI (GAISA STIHIJA)

Dvīņi ir trešā zodiaka zīme, kas reprezentē Dvīņu zvaigznāju. Cilvēki, kas pēc horoskopa ir dvīņi, ir dzimuši laika posmā no 21. maija līdz 20. jūnijam. Tā ir viena no trim gaisa zīmēm. Dvīņu zīmi pārvaldošā planēta ir Merkurs.

Dvīņu cilvēki ir draudzīgi un zinātkāri, mainīgi un svārstīgi, izveicīgi un enerģiski, ar lielisku humora izjūtu. Viņi spēj aizraut un iedvesmot citus cilvēkus. Dvīņi teju vienmēr nokavē, kaut gan vienmēr ļoti steidzas. Lietas, kurām citi cilvēki, garām iedami, nepievērš ne mazāko uzmanību, ziņkārīgajiem Dvīņu cilvēkam var pēkšņi likt apstāties. Steiga un nepacietība izpaužas itin visā, ko viņi dara, rutīna viņus biedē.

Dvīņu zīmē dzimušiem cilvēkiem ir zināmi ar savām enerģiskajām un asprātīgājām personībām. Viņi pamanās būt jauneklīgi pat lielākā vecumā. Viņu dinamiskā daba padara iespējamu gandrīz jebko. Dvīņi mīl labi pavadīt laiku, bet novērtē arī mierīgu atpūtu. Viņi var būt gan skaļi, gan arī ļoti klusi. Viņi ir ārkārtīgi emocionāli, bet iedzimtā daiļrunība ļauj pārliecināt klausītājus, kā arī tā ir augsti novērtēta īpašība. Asais prāts un erudīcija kopā ar runas dāvanām ļauj Dvīņiem gūt panākumus daudzās jomās, viņi ir lieliski oratori, reportieri, politiķi un biznesmeņi.

Dvīņi ir kā radīti bosa krēslam, tomēr dzīvē viņi parasti cenšas ieņemt vietnieka posteni, jo tad atbildība mazāka un līdz ar to arī pašsajūta labāka.  Dvīņu zīmē parasti dzimst daudz garīga darba darītāji. Dvīnim patīk darbs, kas saistīts ar pastāvīgām pārmaiņām, aktivitātēm. Dvīņi varētu būt: reklāmas aģenti, menedžeri, žurnālisti, reportieri, aktieri, sekretāri, grāmatveži. Viņi noteikti varētu būt rakstnieki, jo lieliski prot izteikt savas domas. Parasti Dvīņi mīl rakstīt memuārus, vēstules vai dienasgrāmatas.

Interesanti fakti par Dvīņiem:

1) Dvīnis cilvēka organismā valda pār kaklu, plaušām un pleciem.

2) Dvīņu laimīgais skaitlis ir 5. Tas ir viņu cikliskais skaitlis, kas pavada dvīņus visu mūžu. Un vienmēr, kad viņa vecuma gadu var dalīt ar šo skaitli, tā būs laba zīme dvīnim.

3) Piemērotie akmeņi un talismani – ahāts, turmalīns, tīģeracs, citrīns.

4) Veiksmīgās krāsas – balta un rozā.

5) Dvīņi ir ļoti enerģiski.

Autors intervēja savu klasesbiedreni, kas pēc horoskopa zīmes ir Dvīņi, lai uzzinātu, cik ļoti šis raksts atbilst viņai.
’’Domāju šis raksts pilnībā atbilst un raksturo mani, gan Dvīņu enerģija, labā humora izjūta un kavēšana pat, lai cik ļoti es steigtos! Nākotnē sevi redzu strādājot par aktrisi vai menedžeri, jo tās ir profesijas, kuras mani aizrauj un ar kurām darbojos ikdienā! Atdzīstu, ka man patīk atrasties draugu lokā, bet arī labprāt pavada laiku vienatnē.’’ citē autora klasesbiedrene.

SVARI (GAISA STIHIJA)

Svari ir septītā zodiaka zīme, kas reprezentē Svaru zvaigznāju. Cilvēki, kas pēc horoskopa ir svari, ir dzimuši laika posmā no 23. septembra līdz 23. oktobrim. Pēc astrologu uzskatiem tā ir viena no trim gaisa zīmēm. Svaru zīmi pārvaldošā planēta ir Venera.

Svari ir ārkārtīgi jūtīgi, impulsīvi, viņiem piemīt intuīcija, sakāpināta uztvere. Ir laba atmiņa, bet nelaime tāda, ka viņi pārāk ilgi atceras ne vien labo, bet arī slikto. Viņi apvieno sevī divus cilvēkus – vienu jauku, maigu, piekāpīgu un otru – spītīgu un nepieejamu kā cietoksnis.

Svari lieliski spēj uzklausīt un ir arī ļoti līdzjūtīgi. Ja tu cīnies ar personīgu problēmu, Svari ir tie, pie kā vērsties. Viņiem ir spēja redzēt abas situācijas puses. Pat ja viņi nespēs atrisināt problēmu, tu vienmēr vari paļauties uz Svaru uzmanību un emocionālo atbalstu. Viņi mīl cilvēku sabiedrību – socializēšanās viņiem ir pamatvajadzība. Svari ir dabiski sabiedriski, un ar viņiem ir viegli runāt. Viņi labi tiek galā pat ar neērtākajām situācijām. Svari tiecas pēc līdzsvara un miera pasaulē. Viņi ir zināmi ar savu gatavību sadarboties un unikāla spēja risināt problēmas, viņi ātri vien var atrisināt strīdus un spriedzi.

Svarus nedrīkst steidzināt profesijas izvēlē, viņiem nepieciešams laiks, lai izdarītu pareizo izvēli. Jaunībā Svari balansē starp vairākām iespējām. Viņiem bieži vien ir izteikta tieksme uz filozofiju, jurisprudenci, un tieši šajās jomās Svarus arī gaida panākumi. Svari var strādāt par dekoratoriem, modelētājiem, tirdzniecības aģentiem, juristiem, izdevējiem, diplomātiem, kā arī tiesnešiem. Svari lieliski prot iekļauties kolektīvā, tas pateicoties lieliskajām komunikācijas prasmēm un spēju uzklausīt citus.

Interesanti fakti par Svariem:

1) Gaisīgā rozā krāsa un gaišzilā krāsa atspoguļo šīs zīmes atvērtību un šarmu, tās ir arī Svaru veiksmīgās krāsas.

2) “6” Šis skaitlis apzīmē harmoniju, ko visaugstāk vērtē tieši Svari, skaitlis 6 nes veiksmi šo zīmju pārstāvjiem tādā gadījumā, ja viņi dara to, kas viņiem patīk.

3) Veiksmīgie akmeņi – Akvamarīns, Malahīts.

4) Svariem ir parasti ātra runa.

5) Vienīgais, ko svari nevar piedot ir nodevība un meli.

Autors intervēja savu mammu, kas pēc horoskopa zīmes ir Svari, lai uzzinātu, cik ļoti šis raksts atbilst viņai. Viņa atklāj, ka svariem patīk socializēties un uzklausīt citus, tomēr noraida spēju iejaukties citu strīdos un risināt tos. Atklāj, ka labāk turas pa gabalu no strīdiem un pati cenšas tos neizraisīt. Viņa strādā pirmskolas izglītības iestādē par audzinātāju, stāsta ka šo profesiju izvēlējusies, jo patīk mācīt un komunicēt ar bērniem!

Šī raksta autori ir Anna Olsena, Amanda Čama un Sandis Grinbergs.

Avoti:

redaktore, G. (2016, March 10). Viss, Ko Vajag Zināt Par dvīņiem. Dieviete. Retrieved February 12, 2023, from https://dieviete.lv/jaunie-raksti/48686-viss-ko-vajag-zinat-par-dviniem/

Dvīņi. Atpakaļ uz sākumlapu. (n.d.). Retrieved February 12, 2023, from https://www.1188.lv/iesaka/horoskopi/dvini/apraksts

Ivanova, L. (n.d.). 10 iemesli, Kāpēc Svari IR labākā horoskopa zīme. LA.LV. Retrieved February 24, 2023, from https://www.la.lv/10-iemesli-kapec-svari-ir-labaka-horoskopa-zime

Svari. Atpakaļ uz sākumlapu. (n.d.). Retrieved February 24, 2023, from https://www.1188.lv/iesaka/horoskopi/svari/apraksts

Ūdensvīrs. Atpakaļ uz sākumlapu. (n.d.). Retrieved February 24, 2023, from https://www.1188.lv/iesaka/horoskopi/udensvirs/apraksts

Atbildēt