Horoskopa zīmes – Mežāzis, Jaunava, Vērsis

Horoskops

MEŽĀZIS (ZEMES STIHIJA)

Mežāzis ir visīstākais zemes stihijas nesējs, tā ir viena no trim zemes zīmēm. Tā ir desmitā zodiaka zīme. Cilvēki, kas pēc horoskopa ir Mežāži, ir dzimuši laika posmā no 22. decembra līdz 19. janvārim. Mežāža simbols attēlo jūras kazu, mistisku būtni, par kuru teikts, ka tā ir pa pusei kaza un pa pusei zivs.

Mežāža zīmē dzimuši cilvēki neizskatīsies pēc tādiem, kuri jebkurā brīdī būs gatavi mesties dūru cīņā, jo Mežāži patiešām nekad nevirzīsies dzīvē uz priekšu grūstoties ar elkoņiem tādējādi atstumdami pretiniekus malā. Viņi plānveidīgi virzīsies uz priekšu tādējādi sasniegdami savu mērķi. Kamēr pārējie steidzas un tērē spēkus cīniņiem, Mežāzis spēj mierīgi un pārliecinātu iet uz priekšu un rezultātā atstāt konkurentus tālu aiz sevis. Jebkurā jautājumā Mežāži cenšas ņemt vērā visus “par” un “pret”, un tāpēc kļūdas faktiski ir izslēgtas. Viņi spēj operatīvi pieņemt stingru lēmumu un no tā neatkāpties, uzņemoties pilnu atbildību. Mežāzis spēj līdz pēdējam aizstāvēt savu viedokli un nekad neatzīsies, ka viņam nav taisnība.

Mežāži ir pašpārliecināti, noslēgti, godkārīgi, centīgi, neatlaidīgi, izturīgi, pacietīgi, saprātīgi. Viņiem ir darba mīlestība un strādāt spēja. Mežāžiem ir veselīgs lepnums, kā arī neatkarības un patstāvības mīlestība. Lai gan šie cilvēki nav emocionāli, viņi nevar viegli aizmirst vai piedot, ja kāds viņus sāpina. Taču Mežāžiem ir arī negatīvas rakstura iezīmes – mantkārība, viltība, patvaļa, varaskāre, neuzticēšanās un cietsirdība. Mežāžiem nav problēma ar citu izmantošanu personiskās interesēs.

Mežāža liktenis ir tikai atkarīgs no viņa/s mērķiem. Vislabākos rezultātus Mežāži gūst, darbojoties vienatnē. Ieteiktie darbi Mežāžiem ir – baņķieri, finansisti, dažādi aģenti, vadītāju amati, celtniecība, celtniecības materiālu ražošana, kā arī tiesneši, jo Mežāži ir bargi un stingri, bet taisnīgi. Mākslas jomā priekšroku dod keramikai un adīšanai.

Mežāzis raugās uz dzīvi pārāk nopietni un drūmi, tādējādi graujot savus spēkus un imunitāti, taču iemācījies raudzīties uz dzīvi no pozitīvāka skat punkta var kļūt par ilgdzīvotāju.

Interesanti fakti par Mežāžiem:

1) Viņi ir apveltīti ar stipru intuīciju.

2) Mežāži var būt ļoti sarkastiski.

3) Laimīgie skaitļi: 3, 5, 7, 8, 14.

4) Veiksmīgās krāsas: Balts, zils, sarkans.

5) Veiksmīgais akmens: Tumšais obsidiāns.

Rakstot šo es vēlējos uzzināt vai arī citi Mežāzi piekrīt šim aprakstam. Es esmu Mežāzis un es piekritu aprakstam, taču tas nenozīmē, ka citi arī piekritīs. Tāpēc pajautāju savai klasesbiedrenei Melisai un vectēvam vai viņi arī sevī redz iezīmes, kas te ir raksturotas. Abi piekrita, ka raksts atbilst patiesībai.

JAUNAVA (ZEMES STIHIJA)

Jaunava ir sestā zodiaka zīme, kas reprezentē Jaunavas zvaigznāju. Cilvēki, kas pēc horoskopa ir Jaunavas, ir dzimuši laika posmā no 23. augusta līdz 22. septembrim.

Jaunavas zīmē dzimis cilvēks ir loti kārtīgs un ne mirkli nespēj nosedēt mierā. Nepieciešamība rāmi sēdet uz vietas, uzturēt smalko aprindu sarunu Jaunavai var kļūt par īstam mocībām. Bezdarbīgums un tukšas runas izsit viņu no sliedēm, un, ja apstākļi ir piespieduši Jaunavas zīmē dzimušu cilvēku apmeklēt kādu saviesīgu pasākumu, viņš pie pirmās izdevības to atstās, aizbildinādamies ar neatliekamām darīšanām.

Jaunavas dzīvē tiecas pēc pilnveidošanās, vairums gadījumu nav apmierināta ar sasniegto. Dzīvē mīl skaisto, bet nereti pārāk nododas darbam, nepaspēdama izbaudīt pārējo.

Jaunavas pārsvarā ir mierīgas, nosvērtas, pašapzinīgas un pieklājīgas. Piemīt liela darba mīlestība un strādātspēja, centība, čaklums. Šajā zīmē dzimušiem cilvēkiem piemīt dziļas un spēcīgas jūtas, kas dažkārt saēd viņus no iekšienes. Tās ir atbildības jūtas par sevi un citiem, tās ir pienakuma jūtas un arī visdažādākie pārdzīvojumi sakarā ar radinieku un tuvinieku veselības stāvokli. Jaunava stingri tur sevi rokās, un negatīvās emocijas nekulminē ar neglītu skandālu. Jaunava spēj “nolaist tvaiku”, īgņojoties un izsakot neapmierinātību par visniecīgākajiem sīkumiem, no tuviniekiem pieprasīdama precizitāti, punktualitāti un tīrību!

Vairākums Jaunavu ir sastopams tirdzniecības sektorā, grāmatvedībā, korespondences un ārzemju valodu nodaļās, reģistratūrās, valsts inspekcijās, redakcijās un izdevniecībās. Šīs horoskopa zīmes lielu uzmanību pievērš detaļām un tiecas iegūt jaunas zināšanas, tieši tāpēc Jaunavas ir vispiemērotākās šajās profesijās.

Lai uzzinātu cik daudz patiesības atbilst Jaunavas cilvēkam, Sandis (raksta autors) intervēja savu tanti un krustmāti, kas pēc horoskopa zīmes ir jaunavas.

Intervējot nonācu pie secinājuma, ka daudzas īpašības un profesiju nozare atbilsts rakstītajam, jo abas no intervētajām personām strādā grāmatvedības nozarē! Gan tantei, gan krustmātei, kā arī man, jo pats pēc horoskopa zīmes esmu jaunava, apstiprinājās, ka pēc dabas esam mierīgi, nosvērti un ar lielu strādāt gribu. Kā arī viegli spējam komunicēt savā starpā un rast kopīgas intereses, jo rakstura īpašības un hobiji ir līdzīgi.

Interesanti fakti par Jaunavām:

1) Klasiskie zaļie un brūnie toņi nes Jaunavām veiksmi. Šīs krāsas palīdz stabili turēties kājās un koncentrēties uz pastāvīgu attīstību.

2) Laimīgie skaitļi Jaunavai: 6,12,18,24 un 30

3) Šai zīmei labvēlīgie skaitļi ir skaitļi, kas dalās ar seši. Tās Jaunavas zīmei nes ne tikai veiksmi, bet arī panākumus.

4) Jaunavas zīmes pārstāvjiem laimīgākā nedēļas diena ir Trešdiena.

5) Veiksmīgais akmens: Safīrs

VĒRSIS (ZEMES STIHIJA)

Vērsis ir otrā zodiaka zīme, kas reprezentē Vērša zvaigznāju. Tā ir viena no trim zemes zīmēm. Cilvēki, kas pēc horoskopa ir Vērši, ir dzimuši laika posmā no 21. aprīļa līdz 21. maijam. Vērša temperaments ir melanholisks ar manāmu lēnīgumu kā domāšanā un lēmumu pieņemšanā, tā arī darbībā. Vērša simbols ir bullis.

Vērsis ir apbrīnojami neatlaidīgs un spēcīgs, taču to visvieglāk pamanīt viņa nemanāmības dēļ. Kompānijā viņš turēsies nomaļus un droši vien pacentīsies trokšņaino sabiedrību jo drīzāk pamest. Tikai vistuvāko draugu lokā, kur Vērsim garantēts pilnīgs komforts – gan fizisks, gan garīgs -, viņš spēj noturēties visu vakaru, taču arī šeit īpaši atraisīts un runātīgs nebūs. Tomēr aiz viņa skopajām frāzēm un nesteidzīgajām kustībām vienmēr jūtams pamatīgums un slēpts spēks.

Ja Vērša cilvēks ir kaut kam pieķēries un par kaut ko stingri pārliecināts, nemaz nav iespējams panākt, lai viņš atkāptos. Jūs varat stundām ilgi Vērsim apgalvot, ka viņam nav taisnība, jūs varat uz viņu kliegt vai nezin kā ārdīties – Vērsis paliks nesatricināms kā vienmēr un savu viedokli nemainīs.  Gadās arī tā, ka viņš jums gan neiebilst un neaizstāv savu taisnību, bet tomēr zaudē savu savaldību. Parasti mierīgais un līdzsvarotais Vērsis dusmās ir tiešām briesmīgs.

Vērsis ir radis dzīvē paļauties pirmām kārtām pats uz sevi. Darba kolektīvā viņš vēlas pilnībā atbildēt par savu jomu. Vērša patstāvīgums un spēja neatlaidīgi strādāt padara viņu par neaizvietojamu darbinieku. Ieteiktās darba nozares Vēršiem: pārtikas, ķīmijas, farmācijas, medicīnas un veterinārijas, fizikas un matemātikas, arhitektūras un celtniecības nozare.

Par sevi pārliecināts un miermīlīgs, nopietns un neatlaidīgs, mērķtiecīgs un skaidri zinādams, ko no dzīves vēlas, Vērsis nesteidzīgi iet uz mērķi, un viņam ir vislielākās iespējas sasniegt visaugstākās virsotnes. Vērša iekšējais spēks ļauj kalnus gāzt, un viņa enerģija un neatlaidība ir tik liela, ka šķēršļi viņam ceļā nepastāv. Tur, kur cits desmit reižu atkāpsies un salūzīs, sīkstais Vērsis nerimsies, iekams savu nebūs panācis.

Interesanti fakti par Vēršiem:

1) Vērša planēta – Venera – apveltījusi viņu ar spēju mīlēt, slieksmi uz mākslām un romantiku, bet viņa stihija Zeme dod spēku stingri stāvēt uz kājām.

2) Vērsim ir lieliska nervu sistēma un teicama veselība. Viņš slimo ārkārtīgi reti, bet, ja kāda kaite piemeklē, tad nereti saslimšana ir smagā formā un ieilgst.

3) Veiksmīgās krāsas: balta un zaļa.

4) Veiksmes akmens: smaragds.

5) Laimīgie skaitļi: 2, 11, 29, 37, 56.

Tā kā šī raksta autore ir Vērsis, tad viņa intervēja savu mammu par to, cik šis apraksts par Vērsi ir patiess, atbilst autorei.

“Šis raksts diezgan labi atbilst Amandai (raksta autorei), jo lielākā daļa no rakstura īpašībām piemīt viņai. Vislabāk raksturojošās īpašības, kas piemīt Amandai ir: neatlaidība, jo iesākto darbu paveic līdz galam, lai arī, cik grūti to ir paveikt, patstāvīgums, jo jau no agra vecuma ātri apgūst visu jauno, miermīlība, jo vēlas, lai visi tuvinieki dzīvotu mierīgi un saticīgi un vēlas dalīties ar savu mīlestību pret tuvajiem, spītība, jo, ja viņai ir savs viedoklis un uzskati par kādu tēmu, tad to ir neiespējami izmainīt, lai arī kā kāds censtos, flegmātisms, jo dara visu lēni, nosvērti, kas brīžiem traucē, bet tomēr visu izdara līdz galam.” citē  autores mamma.

Šī darba autori ir Anna Olsena, Sandis Grinbergs un Amanda Čama.

Avoti:

Lucky numbers for Virgo. lucky numbers for different zodiac signs. (n.d.). Retrieved January 17, 2023, from https://minikar.ru/en/horoscopes/happy-numbers-for-the-virgin-happy-numbers-for-different-signs-of-the-zodiac/

Wikimedia Foundation. (2013, April 3). Kategorija:Zodiaka Zīmes. Wikipedia. Retrieved January 17, 2023, from https://lv.wikipedia.org/wiki/Kategorija:Zodiaka_z%C4%ABmes

redaktore, G. (2020, November 4). Horoskops: Kura Profesija Tev ir vispiemērotākā? Dieviete. Retrieved January 17, 2023, from https://dieviete.lv/horoskopi/44642-profesijas-izveles-horoskops-visam-zodiaka-zimem/

Jaunava. Atpakaļ uz sākumlapu. (n.d.). Retrieved January 17, 2023, from https://www.1188.lv/iesaka/horoskopi/jaunava/apraksts

Santa.lv, Zemberga, K., Šīrona, L., Britāne, L., Orlovs, E., Reķe, J., & Eglīte, I. (n.d.). Horoskopi. Ukrainas karogs. Retrieved January 17, 2023, from https://www.santa.lv/tema/127013/horoskopi/

Mežāzis. Atpakaļ uz sākumlapu. (n.d.). Retrieved January 17, 2023, from https://www.1188.lv/iesaka/horoskopi/mezazis/apraksts

Horoskopi. DELFI. (n.d.). Retrieved January 17, 2023, from https://www.delfi.lv/orakuls/horoskopi/

Vērsis – Kāds ES Esmu – Zodiaka Zīmes. (n.d.). Retrieved January 17, 2023, from https://www.astrologi.lv/astroblogi-tavs-astrologs/zodiaks/zodiaka_zimes/kads_es_esmu/V%C4%93rsis/

La.lv. (n.d.). 5 zodiaka zīmes, kas nākotnē tiks pie bagātības. LA.LV. Retrieved January 17, 2023, from https://www.la.lv/5-zodiaka-zimes-kas-nakotne-tiks-pie-bagatibas

Atbildēt