”Gatavo ar zvaigzni” /1.raksts/

Horoskops, Iedevsma, Receptes

Par Ūdensvīru var runāt daudz. Tik daudz, ka pat grūti iesākt. Protams, Ūdensvīri ir fantazētāji, kuru iztēle ne ar ko nav ierobežota.  Atšķirībā no Mežā­ža sistēmiskās domāšanas Ūdensvīra domāšanā, šķiet, pietrūkst konsekvences. Bet kurš gan par to bēdā? Par Ūdensvīru, kā neparedzamu parasti runā tie, kas vienkārši neprot paredzēt.

Labās īpašības:

  • Uzticams un pastāvīgs visā
  • Dāsns, līdzjūtīgs
  • Spēj ātri un viegli nodibināt sakarus
  • Spēj koncentrēties uz kaut ko vienu
  • Labi formulēti spriedumi
  • Liela neatlaidība

Sliktās īpašības:

  • Patika izrādīties
  • Var sprēgāt

Kas jāievēro, saskarsmē ar ūdensvīru?

   Sarunas laikā šķiet, ka viņš visam piekrīt, bet pēc tam, sarunas nobeigumā, viņš pēkšņi pieņem pavisam citu lēmumu. Lai iegūtu kādu pozitīvu rezultātu sarunās un pārrunās, ieteicams laikus uzzināt viņa rakstura un tikumu stiprās un vājās puses.

Mīlestība

   Ūdensvīrs iemīlas pēkšņi un mērķtiecīgi. Vairākums Ūdensvīru ir brīnišķīgi draugi, kam patīk Mēness un bezmēness naktis, ugunskuri un kamīni, kad var no visas sirds izpļāpāties.

Krāsa: zilzaļš un pelēka

Zodiaka zīmes ēdiens

Pasta

Ūdensvīrs ir ļoti pacietīgs, kad iet runa par ēdienu. Lai vai kā ikdienā ēšana nav tā saplānotākā. Tā dēļ jebkāda veida pasta būs tieši laikā! Vari pievienot savu unikālo pieeju, mērcei vai pastas veidam. Pats labākais, ka ēdiena pārpalikumi būs nedēļām. Pastāv daudz pastas cienītāju, tādēļ kā sabiedrības mīļotājam, nav jāuztaucas par to, ka kāds nevelēsies nākt uz tuvāko pastēriju.

Recepte

Pasta Carbonara

Sastāvdaļas:

  • 3 olu dzeltenumi
  • 40 g Parmezāna siera, smalki sarīvēts + pasniegšanai
  • 150 g Pancetta cūkas krūtiņas
  • 200 g spageti
  • 1 ķiploka daiviņa, nomizota, sasmalcināta
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas
  • olīveļļa

Pagatavošana:

  1. Bļodā liek olu dzeltenumus, sarīvēto parmezānu, pieber piparus un ar dakšiņu kārtīgi samaisa. Noliek malā.
  2. Pancetta gabaliņus sagriež plānās strēmelītēs vai gabaliņos.
  3. Verdošā sālsūdenī pagatavo spageti līdz al dente stadijai.
  4. Pannā sakarsē olīveļļu ( ja Jums ir tāds gaļas gabals, kuram5 bija bijusi ādiņa, var pannu iesmērēt ar to), liek ķiploku un pacep 1 minūti. Pievieno cūkas krūtiņu un pacep 4 minūtes vai līdz brīdim, kad tā sāk kraukšķēt.
  5. Izņem ķiplokus no pannas, pēc tam, atstājot nedaudz vārāmā ūdens, nosusina spageti un liek tos pannā. Kārtīgi iemaisa, lai spageti iegūst visas garšas, tad noņem pannu no uguns.
  6. Pievieno mazliet vārītā ūdens, un kārtīgi sakrata ar pannu,  pārber ar pipariem, pēc tam ielej olu maisījumu – panna palīdzēs olu viegli pagatavot, nevis sajaukt omletē. Apmētā, pievieno vairāk vārāmā ūdens, līdz masa ir vienmērīga un gluda.
  7. Pastu pasniedz, uzrīvējot pa virsu cieto sieru.

Lai labi garšo!

Atbildēt