“Gatavo ar zvaigzni” /8. raksts/

Bez tēmas

Zivīm ir  spēja radoši domāt un praktiski veikt uzticēto uzdevumu. Šie cilvēki ir apzinīgi, pedantiski, viņiem piemīt liela atbildības sajūta. Viņi ir gan uzticami, gan patriotiski, gan konservatīvi, tomēr vienlaikus arī sapņaini. Viņiem piemīt skaistuma izjūta. Šīs zīmes pārstāvji ir gudri, jautri, pacietīgi, vienmēr gatavi iztirzāt dažādas problēmas un izvērtēt cilvēkus. Bieži vien šie cilvēki ir dzēlīgi un pārlieku aizraujas ar sīkumiem. Tomēr, ja viņi spēj apkarot savas nelāgās rakstura īpašības, tad ir spējīgi kļūt par visapburošākajiem ļautiņiem pasaulē.

Labās īpašības:

  • Bagāta fantāzija un dzīva, spilgta iztēle
  • Liela līdzcietība citu bēdās ar izteiktu vēlēšanos palīdzēt
  • Ātra apķērība un jūtīgums
  • Laba uztvere un spriešanas spējas
  • Iekšējs miers

Sliktās īpašības:

  • Biežas slinkuma lēkmes
  • Netīrīgums un nekārtīgums
  • Pārmērīga tieksme baudīt visus zemes labumus
  • Garīgo centienu un vajadzību trūkums

Kas jāievēro, saskarsmē ar zivi?

Saskarsmē nepieciešams izvairīties no asumiem un rupjībām, apspiest tieksmi tās pakļaut savai varai un savai gribai. Uz Zivīm labi iedarbojas iedvesmojošas runas, kas pilnas ar silts siltumu un pārliecinošiem argumentiem. Par viņu idejām un priekšlikumiem ieteicams izrādīt noteiktu interesi, cieņu un sajūsmu.

Mīlestība

Zivis nenogurstoši sapņos un cerēs, ticēs un gaidīs laimes putnu, lai to notvertu aiz astes.

Krāsa: violeta un indigo.

Zodiaka zīmes ēdiens

Viegls deserts ar kārtaino mīklu, krējumu un meža ogām

Cilvēki, kas dzimuši Zivju zīmē, ir jutīgi un viegli ietekmējami no apkārtnes. Tas atspoguļojas arī viņu ēšanas un gatavošanas stilā. Zivju gadījumā, visticamāk, nedarbosies garie iepirkumu saraksti un detalizētie plāni – Zivis dod priekšroku pastaigām pa tirgu un redzēt, ko citi pērk. Tajā pašā laikā viņi nevairās no eksotiskā.

Recepte

Kraukšķīgais ogu deserts

Sastāvdaļas:

  • 250 g ogu pēc izvēles, piemēram, upenes, avenes u.c.,
  • 200 ml saldā krējuma
  • 100–150 ml sasmalcinātu mandeļu makarūnu vai līdzīgu cepumu
  • 60 g «Dansukker» pūdercukura
  • 5 g «Dansukker» vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
  • sula no puscitrona
  • citronmētras lapiņas

Pagatavošana:

  1. Ogas saspaida un sajauc ar pūdercukuru, vaniļas cukuru un citrona sulu. Saputo saldo krējumu stingrā putukrējumā un iemaisa ogu masā. Ar karoti saliek deserta traukos un liek ledusskapī vismaz uz stundu.
  2. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sasmalcināto makarūnu drumstalām, pēc vēlēšanās pievieno citronmētru.

Lai labi garšo!

Atbildēt