”Gatavo ar zvaigzni” /4.raksts/

Horoskops, Iedevsma, Receptes

Ārkārtīgi darbīgi un izturīgi. Viņi vēlas mainīt pasauli uz labo pusi, bet ne vienmēr dara to ar īstajiem līdzekļiem. Skorpioni ir reformatori. Viņi var strādāt nepagurstot, iztiekot ar īsiem atelpas brīžiem. Tomēr nelaime tāda, ka viņi vadās vairāk no emocijām, un, sastopoties ar praktisko dzīves pusi, apjūk. Viņi ir kaislīgi, jutekliski, pilnīgi padodas impulsu varai. Vairāk nekā citu zīmju pārstāvjiem jāievēro mērenība it visā, tad viņi tik tiešām gūs labus panākumus dzīvē.

Labās īpašības:

  • aktīva un dinamiska darbošanās
  • Visur un visā redzams lepnums un cienīgums
  • Pašpārliecinātība
  • Bagāta fantāzija

Sliktās īpašības:

  • kaprīzs
  • ar patvaļīgu rīcību
  • sarkastisks

Kas jāievēro, saskarsmē ar skorpionu?

Vienmēr jāpatur prātā viņa agresīvā uzvedības un nepiekāpšanās maniere. Bet tas nenozīmē, ka jāizturas pārāk lēnprātīgi un mīkstčaulīgi. Patīk uzdot toni un risināt sarunu vai pārrunas, bet sarunu biedram jābūt tikai labam klausītājam un sarunas vadītājam.

Mīlestība

Skorpiona mīlestība − tas nav ne kārums, ne izklaide, tā ir pašattīrīšanās − elle un paradīze vienlaikus.

Krāsa: spilgti sarkana un melna.

Zodiaka zīmes ēdiens

Salāti

Salātos notiek daudz kas, taču, ja veltīsiet laiku, lai tos sagaršotu, sapratīsiet zināšanas un prasmes, kas nepieciešams, lai iegūtu kraukšķīgu bekonu, tomātus un sagrieztos salātlapas, lai sasniegtu vienu mērķi — lai aizdedzinātu jūsu garšas kārpiņas ar intensīvi saderīgām garšām.

Recepte

Taco salāti

Sastāvdaļas:

Salātiem:

  • Eļļa
  • 4 ēd.k. Santa Maria Tako garšvielu maisījums
  • 400 g malta liellopa gaļa
  • Romiešu salāti
  • 100 g Čedaras siers
  • 2 gab. avakado
  • 6 ēd.k. konservēta kukurūza
  • 6 ēd.k. konservētas pupiņas
  • Ķiršu tomāti
  • Kukurūzas čipsi
  • Koriandrs

Mērcei:

  • 4 ēd.k. skābais krējums
  • 4 ēd.k. olīveļļa
  • 4 ēd.k. laima sula
  • 2 daiviņas ķiploki
  • Sāls
  • Melnie pipari

Pagatavošana:

  1. Uzkarsē pannā eļļu, ieliec pannā malto liellopa gaļu un cep, līdz tā apcepusies. Pieber garšvielas, kārtīgi samaisi un ļauj gaļai ar garšvielām vēl minūti pacepties.
  2. Gatavo mērci: traukā samaisi visas mērces sastāvdaļas.
  3. Šķīvī liec nomazgātas un nosusinātas salātlapas, ceptu malto gaļu, sarīvētu Čedaras sieru, avokado gabaliņus, kukurūzu, pupiņas, plūmju tomātus.
  4. Načo čipsus izkārto apkārt salātiem vai sadrupini virs tiem.
  5. Pasniedz ar pagatavoto mērci un svaigām koriandra lapām.

Lai labi garšo!

Atbildēt