”Gatavo ar zvaigzni” /3.raksts/

Horoskops, Iedevsma, Receptes

Piemīt kaujinieciska daba, uzliesmojošs temperaments, tieksme sacensties. Lauvām vairāk nekā pārējiem nepieciešamas uzslavas un glaimi, jo pēc to saņemšanas viņi kļūst vēl labāki. Viņi mīl valdīt ne tikai darbā, bet dara to arī mājās un draugu kompānijā. Ārkārtīgi vēlas visus pārveidot, dancināt pēc savas stabules. Viņiem grūti pielāgoties reālai dzīvei, jo pietrūkst elastības un viņi nemāk piekāpties.

Labās īpašības:

  • Lepnums
  • Pašpārliecinātība
  • Laipnība
  • Bezbailība
  • Atklātība

Sliktās īpašības:

  • Augstprātība
  • Nekaunība
  • Varaskāre

Kas jāievēro, saskarsmē ar lauvu?

Nepieciešami aplausi, uzslavas, atzīšana. Patīk, ja viņa darbošanās tiek ievērota un atzinīgi novērtēta. Lietišķās sarunās jārunā konkrēti, ievērojot lietas būtību, atklāti jārunā par problēmām. Lauva bieži var šķist skarbs, rupjš, vulgārs, bet būtībā ir ļoti labsirdīgs. Lai viņu pārliecinātu, nepieciešami loģiski pierādījumi, dzīvi fakti.

Mīlestība

Kā draugi ir uzticīgāki nekā laulībā. Tieksme pēc izlaidīga dzīvesveida, nepastāvība un nekārtība attiecībās var radīt vientulību un nabadzību.

Krāsa: purpursarkana un dzelteni zaļš

Zodiaka zīmes ēdiens

Steiks

Lauvas ir karaliskas un lojālas. Tā dēļ steiks būs viens no vispiemērotākajiem ēdieniem, šai zodiaka zīmei. Tas nav pats vieglākais ēdiens ko pagatavot, bet noteikti ar pacietību un centību viss sanāks, kā iecerēts! Tā pat arī ir ar lauvu, ja lēni un bez steigas centīsies izveidot attiecības, viss izdosies.

Recepte

Gards un sulīgs steiks

Sastāvdaļas:

  • 1 kg Liellopa gaļa
  • 5 ēd.k. Sinepes
  • Sojas mērce
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Olīveļļa

Pagatavošana:

  1. Liellopa gaļu sagriež 2-3 cm biezās, lielās šķēlēs un no visām pusēm kārtīgi ieziež ar sinepēm. Gaļu atstāj ievilkties 24 h.
  2. Tad ņem pannu, lej olīveļļu, kārtīgi uzkarsē – tā, ka sāk jau parādīties zili dūmi, un liek virsū gaļas šķēles. Pannas uzkarsēšana ir ļoti svarīga, lai steiks būtu garšīgs. Tad atkarībā no tā, cik jēlu to gribēsiet, cep. Pusjēls steiks jācep ne vairāk kā 5 min, jēls – 2,5, bet izcepts – 7 -10 min. Protams, viss ir atkarīgs arī no gaļas. Cepšanas laikā gaļu nedrīkst bakstīt vai durstīt ar dakšu, jo tad tas nesanāks sulīgs.
  3. Kad gaļa gandrīz gatava, virsū ber sāli, piparus un sojas mērci. Sāli pievieno pašās beigās, lai gaļa uz pannas nesulotu. Steiku ēd kopā ar krāsnī ceptiem kartupeļiem un dārzeņu salātiem vai ceptiem dārzeņiem.
  4. Kad gaļa gandrīz gatava, virsū ber sāli, piparus un sojas mērci. Sāli pievieno pašās beigās, lai gaļa uz pannas nesulotu. Steiku ēd kopā ar krāsnī ceptiem kartupeļiem un dārzeņu salātiem vai ceptiem dārzeņiem.
  5. Ja vienā reizē nav iespējams visu gaļu izcept, tad pārējos gabaliņus pa vienam ietin cepampapīrā un liek saldētavā. Kad vēlēsieties ātri pagatavot vakariņas, atliks tik izņemt gaļu no ledusskapja un likt uz pannas.

Lai labi garšo!

Atbildēt