Pasaules ziņas

Bez tēmas

 

Brīdinām , ka informācija var būt neprecīza, jo tā tika ņemta no laikraksta.

Sveiki visiem, šīs ir ziņas! Šodien mūsu ieraksts ir par Pasaules notikumiem.

”Ukrainā apžēloti vairāki simti cietumnieku, kuri tagad ar ieročiem rokās dosies aizsargāt valsti,” telemaratona laikā paziņojis Ukrainas iekšlietu ministrs Deniss Monastirskis.

Monastirska kungs stāsta, ka strādā Ukrainas prezidenta komisijā apžēlošanas jautājumos, kas izskatījusi apžēlošanas lūgumus, kurus iesnieguši notiesātie, kuri vēlas iesaistīties Ukrainas aizstāvībā.

Ukraina un Krievija vienojušās par civiliedzīvotāju evakuāciju pa sešiem humānajiem koridoriem no plkst.9 līdz plkst.21, paziņojusi Ukrainas vicepremjere un ministre uz laiku okupēto teritoriju reintegrācijas jautājumos Irina Vereščuka.


“Puspiecos no rīta saņēmām paziņojumu no Krievijas Federācijas par mūsu iepriekš piedāvāto maršrutu apstiprināšanu, kā arī vēstules nosūtīšanu Sarkanajam Krustam ar šādu apstiprinājumu,” paziņoja Sarkanais Krusts.

Jau četrās Eiropas valstīs sāktas izmeklēšanas par Krievijas pastrādātajiem kara noziegumiem Ukrainā, sociālo tīklu vietnē “Facebook” paziņojusi Ukrainas ģenerālprokurore Irina Venediktova.
Viņas rīcībā esošā informācija liecina, ka tādas izmeklēšanas sāktas Igaunijā, Lietuvā, Polijā un Vācijā.


“Pasaules taisnīguma koalīcija aug katru dienu. Kopā mēs uzvarēsim arī juridiskajā frontē,” uzsvēra Ukrainas ģenerālprokurore.

Sekojiet mūsu jaunumiem, lai nepalaistu garām svarīgāko par Pasaules jaunumiem!

 

autores – Veronika un Anastasija

Atbildēt