Sporta ziņas: hokejs

Sports
Rīgas 'Dinamo' papildina sastāvu ar diviem krievu uzbrucējiem - DELFI

Indrašim 2+1, Paršins papildlaikā atnes “Dinamo” pirmo uzvaru izbraukumā

Savu ceturto uzvaru šosezon izcīnījusi Rīgas ”Dinamo” komanda, kas vārtu guvumiem un pavērsieniem bagātā spēlē papildlaikā ar 5:4 salauza Pekinas ”Kunlun Red Star” pretestību. Savu rezultatīvāko spēli šosezon aizvadīja pirmās maiņas uzbrucējs Miks Indrašis, kurš guva divus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

Blue Jackets rally around Merzlikins after tough NHL debut

Merzļikina un Kivlenieka ”Blue Jackets” vairākiem hokejistiem konstatē Covid-19

TSN apskatnieks Frenks Seravali savā Twitter profilā ziņo, ka Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlenieka pārstāvētajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Kolumbusas ”Blue Jackets” vairākiem hokejistiem konstatētas pozitīvas Covid-19 analīzes, kā rezultātā šobrīd komandas darbs ir apturēts.

Jelgavas hokeja klubs | HK Zemgale LLU | hkzemgale.lv

Ar rezultatīvām atmiņām: vai “Zemgales” uzbrukums vēlreiz spīdēs pret “Prizmu”?

“Zemgale” bija spiesta izlaist vairāk nekā mēnesi Covid-19 karantīnas dēļ, bet pēc atgriešanās ierindā komanda zaudējusi divos no trim mačiem. Pirms divām dienām viesos nācās atzīt līderes “Olimp/Venta 2002” pārākumu, piekāpjoties ar 1:2. Realizējot vairākumu, vienīgos vārtus jelgavnieku labā guva Ričards Bernhards, un pēc pirmās trešdaļas komanda bija vadībā, tomēr otrajā periodā ielaida divas ripas ar piecu minūšu intervālu.

Lauris Dārziņš turpinās spēlēt Rīgas “Dinamo” un nāk palīgā izlasei | LA.LV

“Dinamo” Dārziņa 600. mačā KHL atspēlējas no 0:2, taču piekāpjas “Sibir”

Savu 23. zaudējumu aizvadītajās 27 spēlēs šovakar piedzīvoja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pastarīte Rīgas “Dinamo”, kas kapteiņa Laura Dārziņa 600. mačā turnīrā atspēlēja divu vārtu deficītu, taču beigās ar 2:3 zaudēja Novosibirskas “Sibir” komandai, kam šis bija ceturtais panākums pēc kārtas. Latvijas kluba rindās šodien ar vārtu guvumiem izcēlās Gļebs Zirjanovs un Miks Indrašis.

Atbildēt