Ziemas salāti

Receptes
beef salad without the beef, salad a la rousse, salad christmas, food, food  and drink, healthy eating, wellbeing, freshness, vegetable, ready-to-eat |  Pxfuel
Var teikt, ka salāti burciņās ir tīrs fantāzijas lidojums, kur pietiek ar impulsu iedvesmai, lai pagraba vai pieliekamā plauktos rindotos dažādu krāsu un tekstūru gardumi. 

Sastāvdaļas: 1kg gurķi, 1kg tomāti, 1kg sīpoli, 1kg svaigs kāposts, 1kg paprika, 1kg kabači, 1glāze eļļa, 1ēd.k. etiķis, 2ēd.k. cukura, sāls pēc garšas.

Pagatavošana – 90 min.

1. Gurķus, sīpolus, kabačus nomizo un sagriež, tāpat kā tomātus, svaigos kāpostus un papriku. Visu saliek katlā, pievieno eļļu, cukuru un vāra uz lēnas uguns apmēram 30 minūtes. Pēc 15-20 minūtēm pievieno sāli un īsi pirms vārīšanās beigām pievieno etiķi.

2. Kad uzvārījies, pilda burciņās un vāko ciet.

Lai labi garšo!

Atbildēt