Fiziskie vingrinājumi vēdera preses nostiprināšanai

Iedevsma, Padomi

 Sveiki, ar jums ir atkal Kristiāns ar šodienas vingrinājumiem vēdera preses attīstīšanai. Acerieties – pirms visiem vingrinājumiem ir jājiesildās, lai nesavainotos!

1)  Vingrinājums muguras garajiem un vēdera preses muskuļiem. Aktivitāte – planks. Lai justos komfortabli, pildot uzdevumu, var izvēlēties, kā to pildīs – turoties uz rokām vai elkoņiem. Vingrinājuma ieteicamais laiks ir 1 min.

2) Vingrinājums koordinācijas attīstīšanai. Lai pildītu uzdevumu, jānostājas planka pozīcijā, balstoties uz elkoņiem, ar vienu roku sākot, rokas jāiztaisno un atkal jāsaliec, lai ķermenis balstītos uz elkoņiem. Ja vēlaties sarežģīt vingrinājumu, varat mainīt roku, kuru pirmo iztaisnojat vai saliecat. Aktivitāti ieteicams veikt 15 reizes ar katru roku.

3) Vingrinājums muguras un vēdera preses muskuļiem. Uzdevums jāpilda, nostājoties ierastās vēdera preses pozīcijā, taču šajā vingrinājumā muguras apakšējā daļa ir jāatrauj no zemes. Aktivitāti ieteicams veikt 30 reizes.

4) Vingrinājums visām muskuļu grupām. Lai pildītu uzevumu, jānostājas uz elkoņa un jāpaceļ ķermenis 45 grādu leņķī. Ja vēlaties sarežģīt vingrinājumu, varat gurnu daļu pietuvināt zemei un atkal piecelt to. Uzdevumu ieteicams pildīt uz katru sānu pa 1 min.

 Paldies, par padarīto darbu!

Atbildēt