Kā efektīvi iepatikties puisim?

Padomi

Jauniešiem šī, visticamāk, ir visauktuālākā tēma, ne?

Protams, nevaru izprast katra puiša domas, jo katram ir sava gaume un ekspektācijas cilvēkam, ko vēlamies redzēt, kā savu otro pusīti, taču izveidoju septiņus ieteikumus, kuri varbūt varētu Tev palīdzēt!

1. Smaidi: Tas ir visvieglākais un labākais veids, kā neuzkrītoši pateikt: “Tu man patīc!”

2. Rūpējies par sevi: Puišiem patīk, ja meitene smaržo ļoti labi, ir ar tīrām, koptām rokām un nagiem, kā arī matiem. Atceries arī par savu sejas ādu. Lieto līdzekļus, kas atbilst tavam sejas ādas tipam, un Tu starosi! Neaizmirsti arī ievērot pašsaprotamus higēnas nosacījumu, kā, piemēram, zobu tīrīšanu. Tie ne tikai uzlabos Tavu pašsajūtu, bet arī pašapziņu, kas piesaistīs citu uzmanību.

3. Esi jauka: Nevērtē cilvēkus pēc to labklājības sabiedrībā. Centies būt labsirdīga un jauka pret visiem. Protams, nevajag būt ar visiem, kā labākie draugi, bet, ja kāds tev lūdz palīdzību- neatsaki. Nekritizē cilvēkus nepamtoti, neaprunā tos un nepazemo. Ja puisis ievēros šo, tad viņa domas par tevi kļūs tikai pozitīvākas.

4. Esi par sevi pārliecināta: Ja kāds pasaka, Tev kādu sliktu piezīmi, neļauj, lai tas pasliktina Tavu garastāvokli. Iespējams, ka viņam tikai skauž Tavi panākumi vai izskats. Tā vietā atrodi savas dienas patīkamo notikumu, piemēram, Tev ļoti skaisti izskatās jaunā frizūra, vai arī vakarā būs tikšanās ar draudzenēm, kādā jaukā kafejnīcā. Esi pārliecināta par saviem vārdiem, ja kāds saka pretējo, tad neatkāpies no sava viedokļa, ja vien tas nav bijis nepareizs.

5. Piedod un aizmirsti. Neadgādini: Ja puisis izdara, ko nepareizu, kas Tevi apbēdina un palūdz par to piedošanu, tad nevajag viņam likt mocīties ar piedošanas/nepiedošanas spēlītēm. Izrunājiet notikušo, piedod un aizmirsti. Ja puisis atkārto piedotās kļūdas, tad gan ir jāpadomā vai tiešām ir vērts viņam piedot.

6. Neizraisi greizsirdības scēnas: Nevienam puisim vai meitenēm tās nepatīk. Tas ir pazemojoši. Tāpēc viņa sarunas ar citām meitenēm uztver mierīgi. Arī ja viņš sasveicinoties citu meiteni apķer un nobučo uz vaiga, tas nav nekas traks. Jaunieši tagad tā dara. Tas ir normāli. Tā vietā arī centies draudzēties ar citiem puišiem un izturēties pret viņiem draudzīgi.

7. Paliec tāda, kāda esi: Paliec pie saviem uzskatiem. Ja nevēlies kaut kur iet, tad neej. Ja tev piedāvā smēķēt vai lietot alkoholu, bet to nevēlies – nedari to. Tas Tevi padara tikai par stiprāku personību. Un, ja viņš to nesaprot, tad jums nav lemts. Galu galā – zaudētājs būs tikai un vienīgi viņš!

Atbildēt