“How to survive a heartbreak?” vai precīzāk “Kā tikt pāri salauztai sirdij?”

Iedevsma, Padomi

Kā jau zināms mīlestība ir ļoti plašs vārds ar ļoti daudz nozīmēm. Cilvēki bieži mēdz šo vārdu “mīlu” izmantot bez aizdomāšanās par to, ko tas patiesi nozīmē.

Pati esmu pusaudze, lai varētu atbildēt uz šo jautājumu “Kā tikt pāri salauztai sirdij?” man ir jāaizdomājas par to, ko patiesi esmu mīlējusi. Spēju savos 15 gados teikt, ka man ir bijusi salauzta sirds. Nezinu, vai tā tik tiešām bija, bet jutos bedīga. Manā gadījumā tam pat nebija vajadzīgs fiziskais kontakts, lai šo cilvēku iemīlētu, tas bija kopā pavadītais laiks, smaids, sarunas, skaista vasara. Sākās skola, katrs devāmies uz savu pusi un kontakts izzūd, sākas vairāk strīdi nekā patīkamas sarunas, kas beidzās ar nobloķēšanu. Tas pielika punktu visam un 2 gadu kontaktēšanās un laika pavadīšana beidzās ar vienas pogas piespiešanu. Nemāku vārdos izskaidrot, kā jutos, kad man ļoti svarīgs cilvēks spēj būt tik vienaldzīgs pret manām domām un sajūtām. Pagāja kāds laiciņš līdz varu runāt par to bez emocijām, kas man liktu raudāt vai būt bēdīgai. Kopš šī notikuma ir pagājis gads un viss, ko varu ieteikt citām pusaudžu meitenēm, varbūt arī puišiem, ir apzināties savu vērtību, netērēt laiku priekš cilvēkiem, par kuru uzmanību  ir jācīnās.

Esiet pašpārliecināti un neļaujiet citu domām sabojāt pašpārliecinātību. Mīliet sevi tādu, kādi esat un nemeklējiet savu īsto mīlestību, jo tā ar laiku atnāks pati.

Atbildēt