Padomi, kā pavadīt ikdienu pašizolācijas periodā.

Padomi

Šī brīža sarežģītajā laikā vēlos dalīties ar savu pieredzi, kā nebēdāties, ievērojot pašizolācijas nosacījumus, bet nodarboties ar sportu, ceļot un darīt citas interesantas nodarbes.

Zinu, cik grūti pēkšņi mainīt savu dzīvi, kad visas dienas bija izplānotas pa minūtei, un negaidot tiec ieslēgts mājās. Šajā brīdī sāc domāt, ko tad darīt pašizolācijā? Bet tad saproti, ka situācija nav tik slikta, jo tagad vari pavadīt laiku ar ģimeni, veltīt laiku cits citam.

Mācīšanās tiešsaistē aizņem daudz laika, bet, izdarot visu laicīgi, atliek mirklis arī izklaidēm.

Izklaide pašizolācijas laikā ir iespējama, jo varam izplānot savu dienu dažādi. Mājās ir daudz galda spēles, kuras, laikam ritot, ir sakrājušas putekļus, jo nebija laika tās izmantot. Tagad ir tieši  īstais brīdis, kad droši var tās izņemt no augšējiem plauktiem. Ja nav spēļu, tad tas ir iemesls sākt radoši domāt, lai rastu nodarbes, ar kurām sevi un citus ģimenes locekļus izklaidēt.

Arī satikties ar ģimeni un draugiem ir iespējams. Izmantojiet video zvanus, piemēram, SKYPE, VIBER, WHATSAPP. Tā varat citus ne tikai dzirdēt, bet arī redzēt. Varat pusdienot kopā, apspriest ziņas vai vienkārši pavadīt mirkļus kopā ar savējiem.

Atbildēt