Man ir sajūta, ka neiederos savā draugu lokā.

Padomi

Draudzība ir attiecības starp diviem vai vairākiem cilvēkiem, kuru pamatā ir savstarpēja pieķeršanās – saprašanās, simpātijas, uzticība un interešu kopība.
Uzskatu, ka draudzība sākas ar cilvēku pašu. Centies izprast, kāpēc neiederies un sāc ar sevis atrašanu. Variants, kāpēc jūties tā, varētu būt kāds iekšējs aizvainojums, kāda piezīme, ko draugs ir pateicis apzināti vai neapzināti. Vai varbūt tev kā cilvēkam ir mazvērtības kompleksi – jūties, ka neesi gana labs un citi ir labāki.
Draudzībā cilvēki iepazīst ne tikai citus, bet arī sevi. Tieši tāpēc ir daudz draudzību, kuras pajūk. Taču jāskatās no gaišās puses, tu spēj iepazīt jaunus cilvēkus un saprast, kādu cilvēku klātbūtnē patīk uzturēties. No jeb kuras situācijas cilvēks mācās un gūst jaunas zināšanas un pieredzi.
Draudzība  nozīmē būt brālim un māsai, būt divām dvēselēm, kas saskaras, nesaplūstot kopā, būt vienas rokas diviem pirkstiem. Tas nozīmē cienīt un mīlēt vienam otru (gan puišiem, gan meitenēm), kā arī pieņemt cilvēku tādu, kāds viņš ir.
Draugu lokā esi pašpārliecināts ne tikai par to, kas esi, bet arī par savu viedokli un uzskatiem un nekad nemainies citu dēļ,  tikai tāpēc, ka vēlies iederēties, jo tādā veidā zaudēsi sevi un personu, kas biji. Ja cilvēks nespēj pieņemt tādu, kāds esi, tad vienīgais ko varu ieteikt ir aizej…Nepaliec noteiktajā draugu grupā, jo ilgāk tur paliksi, jo ātrāk zaudēsi.

Lintiņa Patrīcija

Atbildēt