Nākotnē dari to, kas patiešām patīk un padodas.

Padomi

Dažkārt dzīve iegrozās tā, ka vienīgais, kas darbā patīk, ir konkrētā naudas summa bankas kontā. Kāpēc tā noticis?

Tu strādā un strādā, izturi līdz nākamajai algas dienai un tā katru mēnesi. Citu izeju Tu neredzi. Tie, kam darbs ir izdzīvošanas jautājums, parasti nefantazē par to, vai darbs patīk vai nepatīk. Jāstrādā, jo vienkārši jānopelna nauda. Var mainīt darbu, taču tas negarantē, ka visas problēmas tiks atrisinātas. Vajadzētu visu kārtīgi izlemt un apsvērt pirms idejas par darba maiņu. Jāapzinās, vai esi gatavs dzīvot ar zemākiem ienākumiem, darot to, kas patīk. Jo bizness attīstīsies un būs veiksmīgs, ja cilvēks nodarbosies ar sev tīkamu darbu, būs gatavs ieguldīt daudz laika un spēka lietā, kas patīk. Ļoti svarīgi ir saglabāt līdzsvaru starp darba laiku, un to, ko pavadi ārpus tā.

Bet ko darīt laikā ārpus darba? Pavisam vienkārši – to, kas Tev sagādā prieku. Uzgriez skaļu mūziku, izjūti ritmu un dziedi līdz – cik daudz prieka un smieklu var sagādāt šāda veida pamuļķošanās!

Ir jāiemācās patīkamos brīžus novērtēt. Atpūta ir svarīga miera un laimes sastāvdaļa. Un tā ir daudz būtiskāka par jaunām kurpēm, dārgām automašīnām un biezu naudas maku. Nemānām sevi, domādami, ka atpūta nav būtiska, jo darbam ar brīvo laiku ir jābūt līdzsvarā.

Atbildēt